Page 277 of 703

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 5:28 am
by illuminerdi
BlackArty wrote:illuminerdi,
Try ChainFire 3D.
It can change size of textures (slightly faster), but menu and text will be look awful :)


I don't quite see how chainfire would be helpful. I don't think texture size is the issue. Has anyone who had corruption compared w/chainfire?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 5:48 am
by illuminerdi
Chainfire did not help in my tests. Still got problems In PE2 and Alundra

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 5:57 am
by LouCipher
Also, forgot to mention, framebuffer effects in general don't work. See the battle transitions in any square game.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 6:41 am
by hiei
Legend of dragoon menu is transparent.

Ffiv in airship world goes black and can't see to fly

Ff7 battle is messed up

Ff9 battle is messed up

-hiei

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 6:46 am
by schtruck
Pete opengl plugin have for the PC version many option , and many value to tune rendering. I just added only Two option, because i had no time to test others, but it seems it miss somes important parameters i'll add.
There is somes tunes two that can enhance emulation,

Another paramterer but on ANdroid side is the Color depth of the rendering buffer, i use RGB565 but many chipset will work far better in RGBA8888.. i could add this option too.

I have experienced myself something strange , with two device from different manufacturer, one (Optimus 3D) made FPse working very well and very fast, and the other (can't rememeber which one) was working very bad while both was running on OMAP 4430 + SGX540.

Just to say that Drivers included into devices is very important too.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 7:10 am
by suavethekid
when i fresh installed fpse on my motorola xoom when i try to load rom or anything theres no way for me to lead path back, so i can get to my sd card its just stuck on the internal storage. All games on sd card like 20gig worth please fix! my other device is a galaxy s 2 which means i cant play with that either i tried lots of FC as you said.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 8:07 am
by schtruck
i see, i'll fix that in the journey.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 11:14 am
by mirek190
On SGS II ( 0.11.1 ) not working with opgl plugin even with tekken III.
Thr game just is restarting all the time.
I even don't see anything just black screen and restart and emu ask again for .iso.

mali400

Posted: Mon Jan 09, 2012 11:41 am
by gregory85
On Galaxy Note works fine with OpenGL(no bios mode):

Tekken 3

Image

Harvest Moon:BTN ,there are black borders on sprites, but for me is fine

Image

Mirku, just uninstall fpse, after install it again and don't set bios directory ... that two games should work fine

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jan 09, 2012 11:50 am
by D69K
Man i cant thank you enough :)
the new update is just gorgeous i can't get my eyes off it :)
everything works as it should menu wise :p

schtruck wrote:i see, i'll fix that in the journey.


i think i know what the FC problem is
the trigger for the FC is really easy, just choose software "software GPU Plugin" and try pressing any button on the overlays you'll defnitly get FC.

if you need a logcat for this let me know. i hope you have a fix for this in mind :)