Page 261 of 715

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 11:28 am
by Rotkaeqpchen
Hey then why don't you try to develop your own emulator. Have fun trying it for 10 years ^^ haha! :D

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 11:40 am
by rgipn
i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 2:19 pm
by gregory85
I understand Gamerr, because he have 5,3 inch display and probably games look horrible (320 x 240 stretched to 1280 x 800). Another thing.. we should use all of components, including graphic card. Try to use your computer without graphic drivers, even if you have quad core cpu @ 4,5 GHz x_X .... but i know that we must wait because Schtruck have a lot of work.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 2:22 pm
by Rotkaeqpchen
Sorry, but the posts are getting more and more unprofessional...

2D rendering uses the graphic card too. And there is no "graphic card" in a smartphone... Why can't people just wait and be happy about every improvement that has been achieved!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 2:33 pm
by Phaedrus Nine
There is asking for something. And then there is constantly demanding it and being rude. Of his few posts, most of them are just plain fucking annoyong and nasty. His true meaning might be lost in translation. Opengl is being worked on, end of. You'll get it when it's done. Fpse is a great emulator, that countless days work has gone into.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Dec 03, 2011 7:22 pm
by hiei
rgipn wrote:i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard


Did you put in 80000000, 0000 first? That code is required in ff7 to make all other codes work.

-hiei

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Dec 04, 2011 4:38 pm
by zdubin
My phone auto-updated to the new FPSE version, oops! Any way to get the old save states to move them to the standard in game saves?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Dec 04, 2011 7:33 pm
by rgipn
hiei wrote:
rgipn wrote:i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard


Did you put in 80000000, 0000 first? That code is required in ff7 to make all other codes work.

-hiei


it's better with 80000000,0000 but not all the cheat works only the cheat with one line

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Dec 04, 2011 9:14 pm
by hiei
I haven't figurrd out those yet either.

-hiei

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Dec 05, 2011 8:45 am
by modrzew82
Guys help me with heart of darkness - I have read that it is playable but on my zte blade with android 2.3 it freeze after intro movie - I tried using invert colors option and few versions of fpse and stil I can't play IMHO great game.
Can help me anyone who played in HoF on android?