Page 233 of 705

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 1:37 pm
by schtruck
I have an idea, try to disable pads from touchscreen menu, go back to fpse , then return to this menu "and re select default pads

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 1:52 pm
by kon
Hi Schtruck! Many thanks for that huge update! Your emulator is superb!
I have not been here for a long time but there are still two thinks I wish you could have a look at:

Bloody Roar II is extremely nice except there are some arenas where the gameplay isn't smooth at all: for example the arena called beach. It lags heavily and I don't understand why, since other arenas are playing great!

Also Tomb Raider I and II don't get further than selecting: new game. I know some others here had trouble as well but managed to fix it (?). Do I remember right? Please, can someone advice what I have to do? Maybe use different version of the games?

Many thanks,

Kon

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 2:26 pm
by mirek190
First of all
I really very appreciate your job schtruck. As far as we know your emu is the best so far to emulate psx.

But if someone saying that filtering is enough and don't need accelerate by opgl. I think this person newer seen how looks like with opgl on PC. ( high resolution, filtering textures etc. )
That's why I'm asking as well about it.

Schtruck more or less when We can expect it ? As far as I remember you said more than a half year ago you would work on it. So any progress in this way ?

By the way you also said that polish translation will be in next version Fpse. So what happened :) .

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 2:29 pm
by Lamensis
schtruck wrote:I have an idea, try to disable pads from touchscreen menu, go back to fpse , then return to this menu "and re select default pads

I had the problem too, disabling and re enabling overlay pad in Touchscreen Menu fixed it for me, as you said ;)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 2:41 pm
by mirek190
Markox I have also SGS II and had the same problem.
Just clear settings and will be fine.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 2:55 pm
by thewolf16
Schtruck, i love you!!!!! (in a heterosexual way :D) With the new option "Fast drawing" Tekken 3 runs on stable 60 FPS with "Screen Filtering" on and "enhanced 3D rendering" on (on my Samsung Galaxy S I9000 oc to 1.4 Ghz).

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 3:03 pm
by fyatwyrio
Hi schtruck, great update. I'm loving the new screen stretching and overlay controls. I think the 'fullscreen' and '4:3' options should remain though. So when you select screen position a menu would come up with fullscreen/4:3/custom. That would be nice. Also with the custom overlay now some of the default pads probably need to be modified. Right now we can't put the start button completely to the right because the actual graphic extends past the visible button, same with the select. Just some thoughts. Thanks for your hard work.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 3:37 pm
by Markox
mirek190 wrote:Markox I have also SGS II and had the same problem.
Just clear settings and will be fine.


Thank you :)

schtruck wrote:I have an idea, try to disable pads from touchscreen menu, go back to fpse , then return to this menu "and re select default pads


And thank you, great update ;)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 3:51 pm
by m0de
schtruck: I was hoping the update would fix my problem that the switch-to-analog button does not show (via new positioning mode) on my samsung galaxy s2.

but still the same problem: analog switch does not show, therefore I can't use analog (therefore I can't play GT2, which was why i bought fpse).

I'm trying to fix this for two months now, with asking people here in the forum and I also sent you a message.

Do you have any solution for this? Wouldn't it be possible to integrate/activate the analog some other way?

(I already did: change every menu option one after another, deinstall & reinstall multiple times, trying different ROMs)

Please help! I would like to use fpse finally...

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 12, 2011 4:08 pm
by LouCipher
@gamerr - go screw. You're pissing and moaning about the lack of a feature that wasn't included in the product you elected to purchase? If you're such a wiz-bang developer, go make your own emu.