Page 169 of 705

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 11:21 am
by leon1z
excuse me Schtruck, can you do smt about battle menu in FF 7 , 8 , 9 ? , it's the only problem left till the games run perfectly , and plz make those menus compatible with frameskip ( those menus disappeared when turned on the frameskip)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 11:28 am
by bluencool
Hi schtruck, there is a graphical issue with Dark Messiah (JAP) running on fpse. In the first playable scene where you select items onscreen by controlling a rectangular cursor, there are yellow lines streaking all over the screen and moving with the rectangular cursor.

Please see the attached screenshots, and hope you can solve this issue, thanks!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 11:29 am
by DROID
Ok first off I'm not trying to hate on FPSE, great program.

BUT, if you like to play FFVII, you might want to consider trying psx4droid. I know I know everywhere you go it's said that FPSE should win over psx4droid, but I have both installed and FFVII works better on psx4droid (on desire Z that is).

I have tried several FPSE versions, but always have problems with either sound, slowdowns, crashes or no sound after loading. An old version of psx4droid (1.1) works perfectly with FFVII, good FPS, great sound (except for the battle effects, but this is also always the case on FPSE), don't try the new psx4droid version cause it sucks.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 3:58 pm
by leon1z
in my case , FFVII runs perfectly on my middle device ( with about 80fps if i did'nt turn on the frame limiter)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 4:45 pm
by will5
Thats another thing I dont undertand very well. If without fps limiter, I get constant 70fps on some games, why with fps limiter, it goes down to 45-50?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Apr 25, 2011 7:37 pm
by gatwon
Game-Gripper is awesome, incredible, perfect! see...
FPse + game-gripper = psp
http://www.game-gripper.com/

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Apr 26, 2011 5:31 am
by yooin14
I have samsung verizon galaxy s.

Recently I have updated to 2.2 and Fpse works just fine.

However, when I turn any frame skip on ( 5 ~ 45) in FF 9, the battle menu will be disappeard..

Also I cant seem to find a way to fix voice repeating problem in Grandia.
( do i have bad rom?)

any advice..?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Apr 26, 2011 8:57 pm
by max3000
yooin14 wrote:I have samsung verizon galaxy s.

Recently I have updated to 2.2 and Fpse works just fine.

However, when I turn any frame skip on ( 5 ~ 45) in FF 9, the battle menu will be disappeard..

Also I cant seem to find a way to fix voice repeating problem in Grandia.
( do i have bad rom?)

any advice..?

You're on a galaxy S and still need to turn on frameskipping? That's kind of weird. I'm on an old Moto Droid and I get a constant 60fps in FFIX.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Apr 26, 2011 10:38 pm
by schtruck
News version will be released in less than a day.

- LDchen have fixed CDROM emulation, games with audio tracks no more lock and works very well now. surely more compatibility too.
- Overlays PADS are now done in C, no more java which caused many memory allocation problem and crashes on somes devices.

If people with crashes problem on version 0.10.38 want to test this beta , ask me by email.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Apr 26, 2011 11:36 pm
by D69K
schtruck wrote:News version will be released in less than a day.

- LDchen have fixed CDROM emulation, games with audio tracks no more lock and works very well now. surely more compatibility too.
- Overlays PADS are now done in C, no more java which caused many memory allocation problem and crashes on somes devices.

If people with crashes problem on version 0.10.38 want to test this beta , ask me by email.


Perfect :)
thanks to you and LDchen for the update :)

now people with TRII issues will be happy with this fix :)