Page 166 of 705

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Apr 20, 2011 2:08 am
by HDM
Hi

Schtruck
Test with 16bit, there that respect Achanel not a simply png

I'm not very sure if is what you need

regards

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Apr 20, 2011 8:10 am
by schtruck
@HDM,

Transparency is gone with those PADS, can you try in 4bits like your PADS please?

And with no compression it's perfect.

Thanks.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Apr 20, 2011 3:05 pm
by will5
Tested some games, while playing, open emu options, go back to game, and fps fall to half or less.

Sound is still no so good in many games. And some memory leaks, half the time you score a goal on we2002, fpse closes without warning, like if it runs out of memory...

Any other thing, great work :D

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Apr 20, 2011 4:53 pm
by AdamJT186
:( k i cant find any gamepads that i want so im still trying to connect my icontrolpad to my galaxy s, how do you do it??
ive downloaded the update for it, i try connecting it through mmg gamepro but it dosent work it just says 'connecting to gamepad...' n dosent do anything it just keeps saying that arrggghhhhhh so confused ive been trying for hours please can someone help me :)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Apr 20, 2011 5:28 pm
by AdamJT186
ahh somehow i connected it but :S but when i try and sort out the hardware buttons they cross over, the y,x,b,a buttons on the icontrolpad or triangle, square, cross and circle are just 1 button :S

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Apr 21, 2011 7:30 am
by Rotkaeqpchen
Didn't anyone recognize that in the latest version settings are not beeing saved and loaded?

Am I the only one?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Apr 21, 2011 3:12 pm
by leon1z
it seem the only thing prevent me from playing games at full speed is the pad , when i disabled it , games run just perfect ;)
also , i have a processor of 667 mhz , isn't it enough to play at full speed ?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Apr 21, 2011 5:03 pm
by kon
leon1z wrote:it seem the only thing prevent me from playing games at full speed is the pad , when i disabled it , games run just perfect ;)
also , i have a processor of 667 mhz , isn't it enough to play at full speed ?


Depends on the game...and sometimes on other hardware. What phone are you playing on and what game?

@Rotkaeqpchen: For me only Frame skip does not get saved. Everything else is being saved.

@Schtruck: Did you do any research on slow down in Bloody Roar 2? Would be much appreciated since I finished Bloody Roar 1...haha. GTA 2 is so much fun lately! Gonna try out NFS soon!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Apr 21, 2011 6:43 pm
by crualfoxhound
schtruck wrote:@HDM,

Transparency is gone with those PADS, can you try in 4bits like your PADS please?

And with no compression it's perfect.

Thanks.


Hi HDM.

Can you do 4bits (16 colour) pads for schtruck please.
He just contacted me to remind you mucker.

Be most appreciate

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Apr 21, 2011 7:04 pm
by Rotkaeqpchen
For me frameskip and hardware key binding are not saved and loaded.

But the speed is really great now, hopefully schtruck will fix this little issue.