Page 160 of 702

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 4:31 pm
by yooin14
I have Samsung Galaxy S verizon. ( 2.1 )

it is still not working. The games doesnt load at all.

After I set bios, and then I load games, It gets stuck in black screen or back to home.

Any help?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 4:35 pm
by suavethekid
Schtruck using my camera button as multikey 1 fixed the issue and i no longer get pulled out to camera app. This means resident evil here i come your frickin awesome! Also dude with galaxy s at first time you set bios the app acts weird you may need to cancel out with task manager after first setting bios. I have same problem on samsung epic 4g after the first time maybe 2nd try again 3rd time the app will load without fail its a weird glitch but try it and post results i will do anything i can to help all enjoy this sweet app.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 4:52 pm
by yooin14
Hey suavethekid,

well, it still doesnt work. I just set bios again and saved it as default. and then I cleared cashe with task manager but still doesnt work. It gets stuck in black screen.

is there any thing conflict in terms of programming if i have psx4android?

should i uninstall it?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 5:04 pm
by comodore
so i start the app, go to options--->system then want to set the path to the scph1001.bin, its sdcard/roms/scph1001.bin .
then i start final fantasy 7.iso it starts. i want to load my saved game through the emulator(not the ingame savegame), phone vibrates twice and i'm back in the homescreen of my galaxy s. i also tryed the "shutting down with taskmanager" doesnt work. help plz i'm not the only guy with this type of phone....

and after the app crashes, the path of the bios is gone....

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 5:24 pm
by gormie84
gatwon wrote:
gormie84 wrote:Awsome... finally got TR2 to Work :D

but Music is Choppy any one got a fix for this or is it how it is at the moment?


holla my tomb raider 2 donĀ“t play in version 0.10.38, your tomb raider 2 is Tomb Raider 2 [U] [SLUS-00437]? thanks


Hi

My version is PAL [SLES-00718], its the only version of TR2 to work apparently even on the WinMo Version of FPse.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 6:01 pm
by schtruck
you start FF7, then set bios, and you quit to save things, then you restart, and normaly this will work;

there is sometime a problem in savestate path, you have to set it manually in menu system.

Somes guy saw a default Savestate path set to //, not correct. i don't know why.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 6:48 pm
by will5
And, wont be better to have by default saves on sdcard/fpse ? or sdcard/.fpse ?

Like many other emus use...

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 7:25 pm
by yooin14
I cant get it to work.. any advice??

I have galaxy s (2.1)

Keeps showing back screen or kick me back to home screen

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 8:21 pm
by schtruck
to tell you the truth i had no idea about the level of the compatibility with 2.1, it was only tested on Xperia 10,

Can anyone tell us if there is other machine with 2.1 on which FPse run ?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Apr 15, 2011 8:35 pm
by kon
Besides from compatibility there is an Galaxy S update Android 2.2. Why would you not want to update?