Page 132 of 708

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 12:04 pm
by schtruck
Android Screen has a Resolution of 72dpi by default, if you want to have the good size, like the Mask size, your PNG must be 72dpi or they will be stretched.

Get Paint.net (which is free), open PNG files, and see how much DPI they are..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 12:08 pm
by D69K
schtruck wrote:Android Screen has a Resolution of 72dpi by default, if you want to have the good size, like the Mask size, your PNG must be 72dpi or they will be stretched.

Get Paint.net (which is free), open PNG files, and see how much DPI they are..


i used photoshop and i set resolution to 72DPI
but no problem i'll try PAINT.net now and ill let you know.
brb

EDIT:
oh you are right :lol: :lol: it says 96DPI
but why the hell does photoshop says 72DPI ???
anyway ill modify them again and ill post back..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 12:25 pm
by D69K
ok, now i made sure they are 72DPI 32BIT PNG origianl size same as mask file.

but they are still tiny nothing really changed !!
i'll attach them so you can take a look and try them for your self.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 12:28 pm
by schtruck
ok, but the GFX are smaller in your image...Pad should feet image..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 12:39 pm
by D69K
schtruck wrote:ok, but the GFX are smaller in your image...Pad should feet image..


Directional pad 300x300 in size only but the directional pad graphic inside that image is 230x230 i just made the image size 300x300 to match the mask i'm using which is also 300x300 but the graphic inside it is still 230x230

square-cross-circle-triangle 230x230
L1-L2 230x87
R1-R2 230x87
Start-Select 230x87

EDIT:

here is the original lesscro untouched skin which is 230x230 72DPI 32BIT PNG.
but it also appear so tiny :(
try this please you will see what i mean.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 2:13 pm
by legend0fthefall
First time posting here so let me just say great job on the emulator.

Bug?: The Start-Select buttons in landscape mode are 1 button. Only Start is visible.

Cheats: I was seriously anticipating this addition. THANK YOU. Are there plans on adding more cheat space? One at a time especially when some codes have mutiple addresses is rather limited.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 2:36 pm
by 90180360
schtruck wrote:What made me Angry is that recently i decided to see who talked about FPse for android and i decided to search on google...

Try again :D
Right now FPse gets mentions on Mobiputing, TechRadar UK, Forbes, Android Police, Droid Gamers, Everything Android, Pocket Gamer, Gamasutra, Joystiq...

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 2:58 pm
by HDM
Schtruck not trust the paint, the imgs are 71/72 real dpi

external overlays example

Image

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 3:03 pm
by D69K
90180360 wrote:
schtruck wrote:What made me Angry is that recently i decided to see who talked about FPse for android and i decided to search on google...

Try again :D
Right now FPse gets mentions on Mobiputing, TechRadar UK, Forbes, Android Police, Droid Gamers, Everything Android, Pocket Gamer, Gamasutra...


Yes it is very popular now :)
thank God, now people see Fpse for the true emulator it is :)

and since PSX4DROID is now down it will get even more popular :lol: <-- i feel sorry for the dev though :(

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Mar 31, 2011 3:24 pm
by crualfoxhound
Hi all.

Has anyone got tomb raider to work on fpse.
I can boot the game up
Skip Intros.
The loading bar completes
Select new game and it sticks.
Both on bin,cue files

Any help be awsome.