Fpse for Android Discussion/Feedback

phrozen087
Member
Posts: 41
Joined: Mon Feb 14, 2011 12:33 pm
Primary Device: Droid 2
Operating System: Android 2.2
ROM: Liberty v1.5

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby phrozen087 » Tue Mar 29, 2011 12:31 pm

crualfoxhound wrote:
HDM wrote:Skins masks keep the original size right, but overlay does not respect the original size, and reduces

I can increase it, but is not the more right thing

0.10.21


I hope you can resized the psx4droid overlays.
The one with the L-R shoulder buttons sideways.

Cos I was using then all the time.

Please make for me.

I would really appreciate it Mucker


I would really love a fix for the psx4droid overlays also. I love the simplicity and the layout of your touch areas. It makes moving and controlling so much easier than on the default overlay pads!

Kierek
Member
Posts: 56
Joined: Sun Feb 13, 2011 8:32 am
Primary Device: HTC Sensation @1566 MHz
Operating System: Android 4.0.4
ROM: ViperS 1.6.3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Kierek » Tue Mar 29, 2011 1:14 pm

After last update I'm getting some Force Closes problems.

While:

- normal playing: http://pastebin.com/HZBgB98X
- changing orientation: http://pastebin.com/0nhaURxj
- loading savestate(only in one game, everytime): http://pastebin.com/U3wArziL

Rotkaeqpchen
Enthusiast
Posts: 107
Joined: Mon Feb 14, 2011 9:37 am
Primary Device: Motorola Droid 3
ROM: Stock 2.3.4
Location: Germany

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Rotkaeqpchen » Tue Mar 29, 2011 1:51 pm

Need For Speed IV stucking at Loadingscreen and then crashing:

Code: Select all

I/LicenseChecker( 7653): Using cached license response
E/GraphicsJNI( 7653): *** Uncaught exception returned from Java call!
W/System.err( 7653): java.lang.UnsupportedOperationException: size must fit in 32 bits
W/System.err( 7653): at dalvik.system.VMRuntime.trackExternalAllocation(Native Method)
W/System.err( 7653): at android.graphics.Bitmap.nativeCreate(Native Method)
W/System.err( 7653): at android.graphics.Bitmap.createBitmap(Bitmap.java:498)
W/System.err( 7653): at android.graphics.Bitmap.createBitmap(Bitmap.java:465)
W/System.err( 7653): at android.graphics.Bitmap.createScaledBitmap(Bitmap.java:370)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main.resizepads(Main.java:1332)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main$Video.onDraw(Main.java:1371)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main$Video.Blit(Main.java:1537)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main.nativeInit(Native Method)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main.access$28(Main.java:129)
W/System.err( 7653): at com.emulator.fpse.Main$12.run(Main.java:961)

DrownedOne
Junior Member
Posts: 21
Joined: Wed Feb 16, 2011 3:20 pm
Primary Device: Samsung Vibrant Galaxy S
ROM: Stock Froyo 2.2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby DrownedOne » Tue Mar 29, 2011 2:17 pm

Sorry to say it but, when changing orientation the screen goes blank still. Even stranger, now when I press the home screen I can still hear the game running.

tomiko85
Junior Member
Posts: 5
Joined: Thu Mar 25, 2010 1:11 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Android 2.3.4
ROM: NexusHD2 Gingerbread V2.7

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby tomiko85 » Tue Mar 29, 2011 2:18 pm

Hiya,

First of all I would like to thank schtruck for his work and this great emulator. After the update I see big improvement, game runs with more speed. Only thing annoys me, are overlay pads, they are to small. Is there any way to make them bigger like before? Thanks in advance for any help. :D

vnes1984
Member
Posts: 46
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:13 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Operating System: HTC Touch Pro 2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby vnes1984 » Tue Mar 29, 2011 3:08 pm

tomiko85 wrote:Hiya,

First of all I would like to thank schtruck for his work and this great emulator. After the update I see big improvement, game runs with more speed. Only thing annoys me, are overlay pads, they are to small. Is there any way to make them bigger like before? Thanks in advance for any help. :D


Could be that I'm using hardware keys but I didn't see any speed improvements on this update.

Tioz
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:24 pm
Primary Device: HTC Desire

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Tioz » Tue Mar 29, 2011 4:23 pm

i900frenchaddict wrote:@thazar: HLE means High Level Emulation, when this mode is ON, you can play without a bios. Most of the time (not to say almost always) it's better to load a bios and disable HLE

@Tioz: Is FF7 so slow on your device?? On an HTC desire? Strange, that would mean that you won't achieve a reasonable speed with real 3d games

It might be the ISO I'm using..don't know.. FF8 is crappy too
FF9 on the other hand works just fine and I'm greatly enjoing it ;)
It certainly isn't a hardware problem..unless a 1GHz Snapdragon isn't enough anymore :twisted:

User avatar
crualfoxhound
Veteran
Posts: 403
Joined: Thu Jan 20, 2011 3:19 pm
Primary Device: Galaxy note 4- SN N910F
Operating System: official 5.0 1
ROM: Galaxy note 4- SN N910F

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby crualfoxhound » Tue Mar 29, 2011 5:00 pm

Hi Schtruck.

Got a problem on the new update.
The default pads got s mind of there own.
Thay jump across so half is missing on the screen.
Every time there is a screen chance on my games.
Only way I can correct them are to flip my phone in to portrait
Mode the back to landscape.

Help please.
Galaxy note 4- SN N910F

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2068
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Tue Mar 29, 2011 5:26 pm

i'm curently Fixing that, but there is a worst problem... i fix it now, then update immediatly after.

mirek190
Member
Posts: 48
Joined: Sun Feb 20, 2011 12:55 am
Primary Device: I9000 and I9100
ROM: 2.3.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mirek190 » Tue Mar 29, 2011 6:19 pm

Hello Schtruck.

I have SGS with android 2.2.1
I was testing on tekken III.
I don't see any speed up like you said.
I had 42 fps before ( 0.10.18 ) and now on 0.10.22 I have sill 42 fps.
I was cleaning cache and even installing again and is sill the same, was 42 fps and now is 42 fps.
Any speed up.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest