Fpse for Android News

Mettschweinmann
Junior Member
Posts: 19
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:57 pm
Primary Device: Samsung Note 3
Operating System: Android KK 4.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Mettschweinmann » Fri Mar 28, 2014 9:33 pm

Since the latest update fpse crashes after some mintues of playing on my note 3 with kitkat 4.4. The screen stands still and some secounds later i get the message that fpse was stopped.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1942
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Mar 29, 2014 1:45 pm

What option do you set please? It s surely related to an option.

Thanks

Mettschweinmann
Junior Member
Posts: 19
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:57 pm
Primary Device: Samsung Note 3
Operating System: Android KK 4.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Mettschweinmann » Sat Mar 29, 2014 3:32 pm

The only options i use is special screensize (4:3), print fps and an other controller layout (reallity type). The rest is standart.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1942
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Mar 29, 2014 4:32 pm

i think it could be print fps, can you try without

Mettschweinmann
Junior Member
Posts: 19
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:57 pm
Primary Device: Samsung Note 3
Operating System: Android KK 4.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Mettschweinmann » Sat Mar 29, 2014 6:53 pm

without it it uns smooth for me.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1942
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sun Mar 30, 2014 4:09 am

ok just fixed a big problem in print fps function.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1942
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sun Mar 30, 2014 5:18 am

Just pushed another beta version of FPse for Beta testers!

FPse 0.11.128 Beta:
- Fixed crash with Game Driver when restart.
- Fixed external gamepad assignement.
- Fixed SoftHD plugin crash
- Enhanced Audio rendering. much more close to PSone. (reported by many people!)
- Fixed HW timing, NFL Series freeze seems fixed (to be confirmed)
- Fixed a crash ( after somes minutes) when Print FPS was set!

I'd like to fix a small graphical bug with 2D games and HD soft plugin then will release this version.

thanks for your feedback.

Schtruck

luis_cobo85
Junior Member
Posts: 9
Joined: Mon Feb 17, 2014 9:19 pm
Primary Device: Nexus 10
Operating System: Android 4.4.2
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby luis_cobo85 » Sun Mar 30, 2014 9:04 am

I've just tested the new beta and I still have the same issues with analogs on my Ipega. I've noticed a strange behaviour: left analog doesn't work on game menus but when you are inside the game level they work nivel. In addition, dpad keys, which aren't detected in key mapping menú, are messed up: when I press up It acts as L1 button and right acts as R2 button. In the previos versions I couldn't neither map them manually but they actually worked nicely ingame

Kroktar
Junior Member
Posts: 12
Joined: Mon Sep 17, 2012 7:20 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android Gingerbread
ROM: NXT Light Edition + DoomKernel

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Kroktar » Mon Mar 31, 2014 4:52 am

luis_cobo85 wrote:I've just tested the new beta and I still have the same issues with analogs on my Ipega. I've noticed a strange behaviour: left analog doesn't work on game menus but when you are inside the game level they work nivel. In addition, dpad keys, which aren't detected in key mapping menú, are messed up: when I press up It acts as L1 button and right acts as R2 button. In the previos versions I couldn't neither map them manually but they actually worked nicely ingame


Are you using keyboard mode? Becayse Y Mode and Gamepad mode will not work.

otakuloser
Junior Member
Posts: 10
Joined: Sat Jun 08, 2013 3:12 am
Primary Device: T-Mobile Samsung Galaxy Note 3
Operating System: Android 4.3
ROM: Stock - rooted

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby otakuloser » Tue Apr 01, 2014 2:56 pm

Would it be possible to create additional or just more arbitrary options to the framelitter setting. I ask so you could play games at higher than 1x speed without disabling framelimitting altogether. This would be useful for all video plugins, most especially the software ones where the extra speed would be easily achieved. I know this has been asked in the feature request thread, but this thread seems to be more active. I apologize, but I've been waiting to see if this feature would be implemented for some time. :oops:
Thanks.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest