Fpse for Android Discussion/Feedback

Carter07
Junior Member
Posts: 30
Joined: Sat Sep 08, 2012 12:48 pm
Primary Device: Acer Metal S120
Operating System: Android Gingerbread
ROM: stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Carter07 » Sun Nov 18, 2012 7:50 pm

schtruck please ignore what icelaglace says, I think he is still here because also the other software doesn't work as he believed.
He never tried old 10.x versions of fpse and he is convinced that they will work faster only because some people are saying this (mainly because fpse now has more settings enabled by default like spusynch).

He doesn't understand that his device is very very CRAPPY, it has a 800mhz armv6 cpu that has a dmips/mhz rating of 1.25, most armv7 cpus have 2.1-2.5 dmips/mhz. So his cpu despite being clocked at 800mhz can execute half instructions per cycle of clock than newer cpus, it equals to a 400mhz armv7 single core cpu!!!

I have a 800mhz armv7 single core cpu and almost all games run at 50fps full speed with frameskip.

Thanks for all the effort you are putting in getting this emulator better and better.


Ps: when you have time please remember to fix audio in bugs bunny lost in time, after the first level, a character is talking in a loop by repeating the same sentence, making it impossible for me to progress. In every cutscenes of the game audio is looped but i was able to progess.
If you want I can make a video of the problem or can upload a save.

User avatar
mikian
Member
Posts: 43
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:43 pm
Primary Device: Galaxy ace

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mikian » Sun Nov 18, 2012 8:53 pm

hi all :) i just wanted to say that im using the same device as icelaglace, "galaxy ace", and most of the great platform games like crash, spyro, etc, are running like a charm (50 fps).. but.. sadly.. only in the version 11.45 because in the new ones, the frameskip doesn't looks like working anymore :(

i tried using the same config as i use with that version i said, and tried using both new/old frameskip options (including the frameskip tunning) and also tried uninstalling and installing all, reseting the options, etc, but there is no solution :(

would iu mind if you try to found what happens schtruck :)
by the way, im happy to see all your efforts, thanks for all your hard work ^^

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby i900frenchaddict » Sun Nov 18, 2012 9:10 pm

mikian wrote:hi all :) i just wanted to say that im using the same device as icelaglace, "galaxy ace", and most of the great platform games like crash, spyro, etc, are running like a charm (50 fps).. but.. sadly.. only in the version 11.45 because in the new ones, the frameskip doesn't looks like working anymore :(

i tried using the same config as i use with that version i said, and tried using both new/old frameskip options (including the frameskip tunning) and also tried uninstalling and installing all, reseting the options, etc, but there is no solution :(

would iu mind if you try to found what happens schtruck :)
by the way, im happy to see all your efforts, thanks for all your hard work ^^


Are you using: OpenGL plugin, OpenGL ES2 blitting or old software mode?
And what mode are you using with v.11.45?

It's very important to know

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby i900frenchaddict » Sun Nov 18, 2012 9:14 pm

The "spams" attack continues :evil:

Many spams in already existing threads, many new threads created by spams, many different users so that as soon as one is banned, another takes its place.

I do my best to clean this mess, especially in the Android part of the forum as it is the most visited (sorry WinMo users, I'll try to clean there quickly too), the off topic part tends to be the most spam-invaded

Sorry for the inconvenience

EDIT: I've fiished cleaning everything, let's hope no new spams will be posted while I'm sleeping

kingpinzero
Junior Member
Posts: 18
Joined: Fri Nov 09, 2012 7:41 am
Primary Device: htc one x int
Operating System: android
ROM: insert coin

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby kingpinzero » Sun Nov 18, 2012 10:16 pm

Guys just wanted to point a bug, the framelimiter menu is broken since a few releases.
Resetting settings and reinstalling didnt help.
It either does nothing or it triggers quick load menu.
Hope it gets fixed.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2065
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sun Nov 18, 2012 10:29 pm

framelimiter menu? the one into MISC?

kingpinzero
Junior Member
Posts: 18
Joined: Fri Nov 09, 2012 7:41 am
Primary Device: htc one x int
Operating System: android
ROM: insert coin

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby kingpinzero » Sun Nov 18, 2012 10:41 pm

schtruck wrote:framelimiter menu? the one into MISC?


Yes schtruck, exactly. That one is completely broken at least here.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2065
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sun Nov 18, 2012 10:47 pm

by broken you mean? because i just tried it in OpenGL-ES 2 blitting mode and it just worked.

it's elsewhere?

kingpinzero
Junior Member
Posts: 18
Joined: Fri Nov 09, 2012 7:41 am
Primary Device: htc one x int
Operating System: android
ROM: insert coin

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby kingpinzero » Sun Nov 18, 2012 10:52 pm

schtruck wrote:by broken you mean? because i just tried it in OpenGL-ES 2 blitting mode and it just worked.

it's elsewhere?

Oh yeah, im using opengl. Sorry for not claryfing it.

User avatar
icelaglace
Member
Posts: 51
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:29 am
Primary Device: ACEi (GT-S5830i)
Operating System: 2.3.6
ROM: XXLH3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby icelaglace » Sun Nov 18, 2012 11:54 pm

Carter07 wrote:schtruck please ignore what icelaglace says, I think he is still here because also the other software doesn't work as he believed.
He never tried old 10.x versions of fpse and he is convinced that they will work faster only because some people are saying this (mainly because fpse now has more settings enabled by default like spusynch).

He doesn't understand that his device is very very CRAPPY, it has a 800mhz armv6 cpu that has a dmips/mhz rating of 1.25, most armv7 cpus have 2.1-2.5 dmips/mhz. So his cpu despite being clocked at 800mhz can execute half instructions per cycle of clock than newer cpus, it equals to a 400mhz armv7 single core cpu!!!

I have a 800mhz armv7 single core cpu and almost all games run at 50fps full speed with frameskip.

Thanks for all the effort you are putting in getting this emulator better and better.


Ps: when you have time please remember to fix audio in bugs bunny lost in time, after the first level, a character is talking in a loop by repeating the same sentence, making it impossible for me to progress. In every cutscenes of the game audio is looped but i was able to progess.
If you want I can make a video of the problem or can upload a save.

look, you don't need ask for ignore me because hes ignore all my posts since I join here, I asked so many times for a refund, for a downgrade and always I get ignored.

Firstly, my device is crappy and I KNOW IT, I'm still here because I bought a software (with FAKE description by the way) and spsxe is not the panacea but at least is bug free for me and runs a bit fast.

Second, my device is not the galaxy ace and is not running at 400mhz, is the newest ACEi with newest cpu and gpu, still is shit? yes, I know, dick.
Broadcom VideoCore IV (1080p capable) on Samsung Galaxy Ace "i"(only i/c/m models), Samsung Galaxy Y, Huayu T968 and Alcatel OT979 3G WCDMA (adding support...)


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests