Fpse for Android News

takeshineale128
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sat Oct 27, 2012 8:40 pm
Primary Device: Samsung Galaxy Tab (GT-P1000)
Operating System: Android v2.3
ROM: Stock with Touchwiz

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby takeshineale128 » Sat Feb 23, 2013 11:43 am

Please fix Spyro 2, Spyro 3 and Monsters Inc + no sound as wall are a all PAL Versions.

Daemonax
Member
Posts: 41
Joined: Thu Jan 31, 2013 8:29 am
Primary Device: Samsung Galaxy Note II
Operating System: Android
ROM: Stock 4.1.1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Daemonax » Sat Feb 23, 2013 12:18 pm

Menu section in Silent Hill is fixed again, software mode still has some very noticeable graphical issues, and the opengl plugin unfortunately has the old white rectangle issue...

Future cop which had previously worked fine now crashes on loading... Will trying playing around with it a bit more.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Feb 23, 2013 9:37 pm

@Daemonax, i do not understand coz i tried the last 5 last version and for me Future cop works on all version and i have no problem with Silent Hill menu on all version including the 0.11.87, i tried that on more than 10 differents devices.

@takeshineale128, Spiro 2 and 3 works very well, but keep in mind you need to have SBI files because they are protected. now if you have no sound, i suggest you to Reset settings from MISC menu and retry.

User avatar
Burd!K
Junior Member
Posts: 10
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:05 pm
Primary Device: Xperia ZR
ROM: stock JB 4.3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Burd!K » Sat Feb 23, 2013 11:52 pm

Tovarish shtruck, you didn't respond to three my emails already :(
Althought in-app faq and market descrition codepages were fxd, FPse still got characters like this "üäê" in its name on russian GPlay.
They should be like this "для"
Not to mention that the translation should be updated for new features
I'm also happy to see OpenGL properly fixed for Snapdragon devices!
Other than that, is it possible to tune "choose file" dialogue to show by default the sd_card folder? Because it shows /. and it may be confusing for some people (ESPECIALLY former iOS users with nexus devices (storage\emulated\0\ for sd_card? seriously? I've spent 6 minutes searching for that myself))

Daemonax
Member
Posts: 41
Joined: Thu Jan 31, 2013 8:29 am
Primary Device: Samsung Galaxy Note II
Operating System: Android
ROM: Stock 4.1.1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Daemonax » Sun Feb 24, 2013 1:47 am

Apologies. I've just cleared the data and tried future cop again, that seems to have fixed it.

The graphical glitches with silent hill and software drawing remain (the menu issues I had before are gone), as soon as you start the game and you see the main character running, the previous frames aren't being removed and so you get a big mess....... As for opengl.......... white rectangle issue still remains.

Oh and I'm using a Samsung Note II GT-N7100 with stock 4.1.1 firmware (need to update it). It has been rooted.

foleyjo
Enthusiast
Posts: 131
Joined: Thu Jun 28, 2012 8:22 pm
Primary Device: JXD S601

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby foleyjo » Sun Feb 24, 2013 9:59 pm

Apologies also. Just retried Wing Commander 3 and it appears it does work. However the PS logo and splashscreen don't show up at the start. It just stays black for about 30 seconds.

Sarkie
Junior Member
Posts: 28
Joined: Sun Jul 01, 2012 1:49 pm
Primary Device: Asus Transformer Prime

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Sarkie » Mon Feb 25, 2013 10:00 am

foleyjo wrote:Apologies also. Just retried Wing Commander 3 and it appears it does work. However the PS logo and splashscreen don't show up at the start. It just stays black for about 30 seconds.


Try enabling Fast Boot in System menu, before running the game (maybe saving as default)

Sarkie
Junior Member
Posts: 28
Joined: Sun Jul 01, 2012 1:49 pm
Primary Device: Asus Transformer Prime

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Sarkie » Mon Feb 25, 2013 10:01 am

Anyone in London?

I am going to this event tonight: http://skillsmatter.com/podcast/home/re ... -vs-fans-2

I will try and get FPSe running on it, if they let me. I'll be taking Tekken3 at least to try out.

miky1989
Junior Member
Posts: 15
Joined: Wed Nov 09, 2011 2:24 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S i9000
Operating System: Android 4.1.2
ROM: CyanogenMod 10
Location: Italy

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby miky1989 » Mon Feb 25, 2013 2:25 pm

schtruck no news about final fantasy 8 sstates bug ?

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Mon Feb 25, 2013 6:20 pm

For now, i just say i found a Big Mistake in AUdio engine.... i suppose many games are impacted, surely by producing strange sound or missing instrument.

Will push an update quickly this evening.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

cron