Fpse for Android News

Rotkaeqpchen
Enthusiast
Posts: 107
Joined: Mon Feb 14, 2011 9:37 am
Primary Device: Motorola Droid 3
ROM: Stock 2.3.4
Location: Germany

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Rotkaeqpchen » Sat Dec 03, 2011 11:28 am

Hey then why don't you try to develop your own emulator. Have fun trying it for 10 years ^^ haha! :D

rgipn
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sat Dec 03, 2011 11:23 am
Primary Device: Samsung galaxy S2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby rgipn » Sat Dec 03, 2011 11:40 am

i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard

gregory85
Member
Posts: 53
Joined: Wed Jun 09, 2010 2:04 pm
Primary Device: Samsung Galaxy Note
Operating System: Android 4.0.4
ROM: KingDroid ICS NoteMania v7.0
Location: Poland
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gregory85 » Sat Dec 03, 2011 2:19 pm

I understand Gamerr, because he have 5,3 inch display and probably games look horrible (320 x 240 stretched to 1280 x 800). Another thing.. we should use all of components, including graphic card. Try to use your computer without graphic drivers, even if you have quad core cpu @ 4,5 GHz x_X .... but i know that we must wait because Schtruck have a lot of work.

Rotkaeqpchen
Enthusiast
Posts: 107
Joined: Mon Feb 14, 2011 9:37 am
Primary Device: Motorola Droid 3
ROM: Stock 2.3.4
Location: Germany

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Rotkaeqpchen » Sat Dec 03, 2011 2:22 pm

Sorry, but the posts are getting more and more unprofessional...

2D rendering uses the graphic card too. And there is no "graphic card" in a smartphone... Why can't people just wait and be happy about every improvement that has been achieved!
Last edited by Rotkaeqpchen on Sun Dec 04, 2011 12:14 am, edited 1 time in total.

User avatar
Phaedrus Nine
Global Moderator
Posts: 140
Joined: Sun Dec 27, 2009 9:06 am
Primary Device: HTC HD 2 (Leo)
Operating System: 6.5.X (5.2.23549)
ROM: Miri HD2 6.5.X V10
Location: Grimsby, UK

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Phaedrus Nine » Sat Dec 03, 2011 2:33 pm

There is asking for something. And then there is constantly demanding it and being rude. Of his few posts, most of them are just plain fucking annoyong and nasty. His true meaning might be lost in translation. Opengl is being worked on, end of. You'll get it when it's done. Fpse is a great emulator, that countless days work has gone into.
Image
"Learn everything about something, and something about everything"
http://www.youtube.com/user/PhaedrusNine

hiei
Member
Posts: 55
Joined: Fri Apr 15, 2011 5:01 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby hiei » Sat Dec 03, 2011 7:22 pm

rgipn wrote:i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard


Did you put in 80000000, 0000 first? That code is required in ff7 to make all other codes work.

-hiei

zdubin
Junior Member
Posts: 26
Joined: Fri May 20, 2011 10:19 pm
Primary Device: HTC Thunderbolt
Operating System: Android
ROM: Stock Rom

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby zdubin » Sun Dec 04, 2011 4:38 pm

My phone auto-updated to the new FPSE version, oops! Any way to get the old save states to move them to the standard in game saves?

rgipn
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sat Dec 03, 2011 11:23 am
Primary Device: Samsung galaxy S2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby rgipn » Sun Dec 04, 2011 7:33 pm

hiei wrote:
rgipn wrote:i have a problem with the "cheat" to fpse.

it don't work,i'll try on FF7 (only game ps1 that i have).

exemple fictiv: 8009CAAC,C000.

if someone know one solution :)

best regard


Did you put in 80000000, 0000 first? That code is required in ff7 to make all other codes work.

-hiei


it's better with 80000000,0000 but not all the cheat works only the cheat with one line

hiei
Member
Posts: 55
Joined: Fri Apr 15, 2011 5:01 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby hiei » Sun Dec 04, 2011 9:14 pm

I haven't figurrd out those yet either.

-hiei

modrzew82
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sun Dec 04, 2011 9:12 pm
Primary Device: zte blade

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby modrzew82 » Mon Dec 05, 2011 8:45 am

Guys help me with heart of darkness - I have read that it is playable but on my zte blade with android 2.3 it freeze after intro movie - I tried using invert colors option and few versions of fpse and stil I can't play IMHO great game.
Can help me anyone who played in HoF on android?


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests