Fpse for Android News

HDM
Member
Posts: 58
Joined: Tue Feb 15, 2011 4:34 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S
ROM: Froyo

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby HDM » Wed Apr 20, 2011 2:08 am

Hi

Schtruck
Test with 16bit, there that respect Achanel not a simply png

I'm not very sure if is what you need

regards
Attachments
PadsHDM16.rar
(37.07 KiB) Downloaded 228 times
Image
-PSX4FPse- -PadSx3- -Skins For Android-

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2122
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Wed Apr 20, 2011 8:10 am

@HDM,

Transparency is gone with those PADS, can you try in 4bits like your PADS please?

And with no compression it's perfect.

Thanks.

will5
Junior Member
Posts: 20
Joined: Fri Apr 01, 2011 6:41 pm
Primary Device: HTC DESIRE

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby will5 » Wed Apr 20, 2011 3:05 pm

Tested some games, while playing, open emu options, go back to game, and fps fall to half or less.

Sound is still no so good in many games. And some memory leaks, half the time you score a goal on we2002, fpse closes without warning, like if it runs out of memory...

Any other thing, great work :D

AdamJT186
Junior Member
Posts: 25
Joined: Thu Mar 31, 2011 4:34 pm
Primary Device: Samsung galaxy s i9000
ROM: stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby AdamJT186 » Wed Apr 20, 2011 4:53 pm

:( k i cant find any gamepads that i want so im still trying to connect my icontrolpad to my galaxy s, how do you do it??
ive downloaded the update for it, i try connecting it through mmg gamepro but it dosent work it just says 'connecting to gamepad...' n dosent do anything it just keeps saying that arrggghhhhhh so confused ive been trying for hours please can someone help me :)

AdamJT186
Junior Member
Posts: 25
Joined: Thu Mar 31, 2011 4:34 pm
Primary Device: Samsung galaxy s i9000
ROM: stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby AdamJT186 » Wed Apr 20, 2011 5:28 pm

ahh somehow i connected it but :S but when i try and sort out the hardware buttons they cross over, the y,x,b,a buttons on the icontrolpad or triangle, square, cross and circle are just 1 button :S

Rotkaeqpchen
Enthusiast
Posts: 107
Joined: Mon Feb 14, 2011 9:37 am
Primary Device: Motorola Droid 3
ROM: Stock 2.3.4
Location: Germany

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Rotkaeqpchen » Thu Apr 21, 2011 7:30 am

Didn't anyone recognize that in the latest version settings are not beeing saved and loaded?

Am I the only one?

leon1z
Junior Member
Posts: 25
Joined: Sun Apr 03, 2011 1:37 pm
Primary Device: I5800
Operating System: 2.2
ROM: Kyrillos 8.0 W OC 1200Ghz

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby leon1z » Thu Apr 21, 2011 3:12 pm

it seem the only thing prevent me from playing games at full speed is the pad , when i disabled it , games run just perfect ;)
also , i have a processor of 667 mhz , isn't it enough to play at full speed ?

User avatar
kon
Junior Member
Posts: 18
Joined: Wed Apr 06, 2011 2:39 pm
Primary Device: Motorola Milestone 2
Operating System: Xperia X1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby kon » Thu Apr 21, 2011 5:03 pm

leon1z wrote:it seem the only thing prevent me from playing games at full speed is the pad , when i disabled it , games run just perfect ;)
also , i have a processor of 667 mhz , isn't it enough to play at full speed ?


Depends on the game...and sometimes on other hardware. What phone are you playing on and what game?

@Rotkaeqpchen: For me only Frame skip does not get saved. Everything else is being saved.

@Schtruck: Did you do any research on slow down in Bloody Roar 2? Would be much appreciated since I finished Bloody Roar 1...haha. GTA 2 is so much fun lately! Gonna try out NFS soon!

User avatar
crualfoxhound
Addict
Posts: 259
Joined: Thu Jan 20, 2011 3:19 pm
Primary Device: Galaxy note 9 exynos
Operating System: Android 7.0
ROM: Galaxy note 9 exynos

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby crualfoxhound » Thu Apr 21, 2011 6:43 pm

schtruck wrote:@HDM,

Transparency is gone with those PADS, can you try in 4bits like your PADS please?

And with no compression it's perfect.

Thanks.


Hi HDM.

Can you do 4bits (16 colour) pads for schtruck please.
He just contacted me to remind you mucker.

Be most appreciate
Last edited by crualfoxhound on Thu Apr 21, 2011 7:05 pm, edited 1 time in total.
Galaxy S7

Rotkaeqpchen
Enthusiast
Posts: 107
Joined: Mon Feb 14, 2011 9:37 am
Primary Device: Motorola Droid 3
ROM: Stock 2.3.4
Location: Germany

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Rotkaeqpchen » Thu Apr 21, 2011 7:04 pm

For me frameskip and hardware key binding are not saved and loaded.

But the speed is really great now, hopefully schtruck will fix this little issue.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron