Fpse for Android News

gormie84
Junior Member
Posts: 21
Joined: Sun Feb 13, 2011 11:19 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S i-9000
Operating System: Android 2.2.1
ROM: Voodoo 5 lagfix
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gormie84 » Thu Mar 31, 2011 4:04 pm

@ crualfoxhound

nope have tried on many occasions with many different versions inc. my own PAL dics ripped with CloneCD as suggested by Schtruck and i get all the .img/.sub/.cue/.ccd files and still the same results... think its due to the CDDA emulation.. dont think its quite complete yet... eg. i get music on my wipeout games now but its distorted and crackerely.

laters.

vnes1984
Member
Posts: 46
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:13 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Operating System: HTC Touch Pro 2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby vnes1984 » Thu Mar 31, 2011 4:08 pm

crualfoxhound wrote:Hi all.

Has anyone got tomb raider to work on fpse.
I can boot the game up
Skip Intros.
The loading bar completes
Select new game and it sticks.
Both on bin,cue files

Any help be awsome.


Justin,

I'm playing TR now. You have to have the .bin and .cue files. I have the Pal version. Make sure to select the .cue to launch. Should be golden from there.

gormie84
Junior Member
Posts: 21
Joined: Sun Feb 13, 2011 11:19 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S i-9000
Operating System: Android 2.2.1
ROM: Voodoo 5 lagfix
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gormie84 » Thu Mar 31, 2011 4:14 pm

vnes1984 wrote:Justin,

I'm playing TR now. You have to have the .bin and .cue files. I have the Pal version. Make sure to select the .cue to launch. Should be golden from there.


dont understand why my versions dont work then.. can you send me your .cue file?

Lillo
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Thu Mar 31, 2011 4:39 pm
Primary Device: Nexus One

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Lillo » Thu Mar 31, 2011 4:45 pm

First, congratulations, your work is amazing

With this last update Final Fantasy IX runs slower in menus and battles.

vnes1984
Member
Posts: 46
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:13 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Operating System: HTC Touch Pro 2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby vnes1984 » Thu Mar 31, 2011 4:55 pm

gormie84 wrote:
vnes1984 wrote:Justin,

I'm playing TR now. You have to have the .bin and .cue files. I have the Pal version. Make sure to select the .cue to launch. Should be golden from there.


dont understand why my versions dont work then.. can you send me your .cue file?


Forgot to mention I'm using the "greatest hits" version if that makes any difference.

max3000
Member
Posts: 72
Joined: Fri Aug 28, 2009 8:29 am

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby max3000 » Thu Mar 31, 2011 5:02 pm

BTW, PSX4all was probably removed due to the brand name "PSX". So FPSe should be safe if that's true.
If it's because of the Xperia Play then it's days are probably numbered.

gormie84
Junior Member
Posts: 21
Joined: Sun Feb 13, 2011 11:19 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S i-9000
Operating System: Android 2.2.1
ROM: Voodoo 5 lagfix
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gormie84 » Thu Mar 31, 2011 5:24 pm

vnes1984 wrote:
Forgot to mention I'm using the "greatest hits" version if that makes any difference.


Dont see how that can make much difference... Might give it a try ivr got the greatest hits of TR2 and still cant make that work either... Only games of mine i cant get to work

vnes1984
Member
Posts: 46
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:13 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Operating System: HTC Touch Pro 2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby vnes1984 » Thu Mar 31, 2011 5:28 pm

Anybody able to get Tempest working?

waltercln
Junior Member
Posts: 30
Joined: Sun Mar 20, 2011 5:23 pm
Primary Device: Atrix 4G
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby waltercln » Thu Mar 31, 2011 6:27 pm

same issue im having, exactly the same. Tomb raider starts up but goes black after that, I've only tired TR2.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2117
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Thu Mar 31, 2011 7:17 pm

Tombraider 1 and 2 need a to load a .cue file which need to be perfect or thos games won't pass the Start screen


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests