Fpse for Android News

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android News

Postby schtruck » Fri Sep 30, 2022 11:23 am

Reset settings from advanced settings menu of FPse64 then reset settings and press OK then start FPse64 and let me know
Just tested I still have shaders

rockmeok
Junior Member
Posts: 14
Joined: Sat Oct 31, 2020 9:32 am
Primary Device: Oppo
Operating System: Android
ROM: Triangle

Re: Fpse for Android News

Postby rockmeok » Fri Sep 30, 2022 11:50 am

I try to uninstall and reinstall again, try to select video mode of opengl hd, and the app is crashing, but working fine when try to load the game, but only simple filter available to select in opengl hd, I upload the crashlog of fpse64

https://mega.nz/#!XpglUSRB!BMrsSK7ezz4f ... amFTVuuv7Q

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android News

Postby schtruck » Fri Sep 30, 2022 7:09 pm

your FPse64 has no write access to the storage, have you given storage access?

when you uninstall and reinstall FPse64 freshly, and you run it, do you have well a Prompt to ask you to give storage access?

because the error is basically FPse64 has not Write storage access

rockmeok
Junior Member
Posts: 14
Joined: Sat Oct 31, 2020 9:32 am
Primary Device: Oppo
Operating System: Android
ROM: Triangle

Re: Fpse for Android News

Postby rockmeok » Sat Oct 01, 2022 1:04 am

No, PSE64 doesn't ask me to give any storage permissions to it, just like fpse64 v1.7 or v1.8. But t think I have give all storage access to it, because it works great in previous versions without any problems.

Also, there is no shader(.fsh, vsh) on my folder(shaders) of fpse after installing the plugin.

Test this version fpse64 v1.9(64bit) using android phone v6.0(64bit).


btw, It also crashing everytime after instaling the plugin, test with the other phone android v5.1(64bit) using fpse64 v1.9(32bit), download from Google Play show it was armv7(32bit), but my phone is 64bit.

crashlog of this phone

https://mega.nz/#!7QpUyJgY!zvne9r0VLcoa ... lbhgE0Nn3w

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android News

Postby schtruck » Sat Oct 01, 2022 6:44 am

OK no crash here in the log

To let me catch crash info please when it crashed restart FPse64 to the main lmenu and quit it very quickly

Then normaly crash infos should be within log file

rockmeok
Junior Member
Posts: 14
Joined: Sat Oct 31, 2020 9:32 am
Primary Device: Oppo
Operating System: Android
ROM: Triangle

Re: Fpse for Android News

Postby rockmeok » Sat Oct 01, 2022 11:14 am


User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android News

Postby schtruck » Sat Oct 01, 2022 2:31 pm

OK contact me at schtruck@gmail.com a'd I ll share with you few FPse64 version to check if one work

Like that I ll be able to check the differences

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android News

Postby schtruck » Sun Oct 02, 2022 9:24 pm

FPse64 1.9.1 has been updated to fix an issue with plugins downloads which never succeed on some platform


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests