View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 20, 2014 8:16 am



Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Low FPS with scph1001 
Author Message
Junior Member

Joined: Thu Jan 07, 2010 8:59 am
Posts: 6
Primary Device: HTC HD T8282
Operating System: 6.5.3
ROM: LIA V15.5 28014
Post Low FPS with scph1001
I have discovered that when using the scph1001 bios I get lower fps than using the PAL scph7502 bios, at least when playing FF8. I get roughly the same fps whith the PAL bios as I get when not having a bios at all. And what bios does the FpseCE use when you havent put one in the bios folder?


Mon Jan 11, 2010 10:20 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Posts: 703
Location: USA
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Post Re: Low FPS with scph1001
Did you specify the bios name change in the ini file? If not, it will revert back to the HLE and therefore will run the same speed as no bios.

_________________
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz


Tue Jan 12, 2010 2:17 am
Profile WWW
Junior Member

Joined: Thu Jan 07, 2010 8:59 am
Posts: 6
Primary Device: HTC HD T8282
Operating System: 6.5.3
ROM: LIA V15.5 28014
Post Re: Low FPS with scph1001
yeah I put the new bios name in the ini and I get approximately 5fps more with HLE and scph7502.


Tue Jan 12, 2010 6:58 am
Profile
Junior Member
User avatar

Joined: Tue Jan 05, 2010 3:47 pm
Posts: 19
Primary Device: HTC T3232
Operating System: WM6.1
ROM: stock
Post Re: Low FPS with scph1001
you mean realy ? more FPS ?
i´m just looking for more options for speed improvement. Would different BIOSes make any difference ?
Let´s try, downloading scph7502 now...
how many BIOSes are out there ?


Tue Jan 12, 2010 5:59 pm
Profile
Addict

Joined: Sun Oct 25, 2009 8:58 pm
Posts: 215
Primary Device: xperia play
Post Re: Low FPS with scph1001
bios41A.bin
SCPH1000.BIN
SCPH1001.BIN
SCPH5000.BIN
SCPH5500.BIN are the ones i know of

_________________
PS3 - USEYOURFIST


Tue Jan 12, 2010 6:14 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: Low FPS with scph1001
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation
Have a look about half way down the page.

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Tue Jan 12, 2010 7:44 pm
Profile
Junior Member
User avatar

Joined: Tue Jan 12, 2010 9:03 pm
Posts: 5
Location: West Philly
Primary Device: T-Mobile Touch Pro 2
Operating System: 6.5.3
ROM: EnergyROM *December 31st* 28011 Sense 2.1
Post Re: Low FPS with scph1001
I USE SCPH1001.BIN cause i heard its the best

_________________
Phone: T-Mobile Branded Touch Pro 2
Rom: EnergyRoM Dec 31st 28011 Sense 2.1
Radio: 4.49.25.88 Best Radio Yet!!!
Storage: Adata Turbo 16GB Class 6
Best Emulator: SmartGear/FPSEce

Other Device:Unlocked Blackberry 9700

Thinking Of Moving On To HTC LEO


Tue Jan 12, 2010 9:39 pm
Profile YIM
Junior Member

Joined: Thu Jan 07, 2010 8:59 am
Posts: 6
Primary Device: HTC HD T8282
Operating System: 6.5.3
ROM: LIA V15.5 28014
Post Re: Low FPS with scph1001
well it would be nice to see if someone else is experiencing the same thing.


Wed Jan 13, 2010 11:53 am
Profile
Junior Member

Joined: Fri Feb 05, 2010 4:18 am
Posts: 5
Primary Device: HTC Touch Pro
Operating System: Windows Mobile 6.5
ROM: Copper 0.0001
Post Re: Low FPS with scph1001
it is true that the bios does make a slight difference in speed. on the ipod touch 2g psx4iphone ran best with the 7502 bios by a few frames. i haven't tried it on fpsece yet because i didn't really feel the need to. on the ipod touch 2g i only got about 20-30 frames with frameskip it was nothing near playable so i gave up on it. but i think the frames will be worth it here so i'll do a bit of testing.


Fri Feb 05, 2010 5:06 am
Profile
Addict
User avatar

Joined: Thu Jan 15, 2009 10:55 am
Posts: 353
Primary Device: OneX
ROM: maXimus
Post Re: Low FPS with scph1001
i use 7502 on my TG01 and nothing change...
But last bios for sure...

_________________
Image


Fri Feb 05, 2010 6:51 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.