Xperia HELP

Old threads
zackfair93
Junior Member
Posts: 12
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:39 am
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby zackfair93 » Sun Jun 28, 2009 4:23 am

He asked if you would pass him the rom or iso or Final Fantasy 7

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby i900frenchaddict » Sun Jun 28, 2009 12:29 pm

That's what I was thinking (I made only German and English at school lol)
and so, my answer is

NOOOOOOOOO !!!!!

Remember the principles of emulation: you are supposed to own the original CD to rip it in .iso

zackfair93
Junior Member
Posts: 12
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:39 am
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby zackfair93 » Sun Jun 28, 2009 8:07 pm

please do explain cause im new to this kind of emulators so i dont know how to rip or even pass roms to a cellphone

zackfair93
Junior Member
Posts: 12
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:39 am
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby zackfair93 » Tue Jun 30, 2009 5:10 pm

Does anyone know if the XPERI keyboard works with Fpsece and which buttons work?

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby i900frenchaddict » Tue Jun 30, 2009 6:52 pm

They are supposed to work...

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby CloudStrife86 » Tue Jun 30, 2009 9:49 pm

Yes, the Xperia keyboard works and you can use all of the buttons. Just use the controller configuration or whatever it's called to set it up.
For maximum comfort and suitable usage, I have mine set as follows:
Up - W
Down - Z
Left - A
Right - S
Triangle - : / 8
Circle - ? / #
Cross - . / 0
Square - , / *
L1 - E
L2 - R
R1 - P
R2 - O
Start - Enter
Select - Space
Menu - Camera
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

zackfair93
Junior Member
Posts: 12
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:39 am
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby zackfair93 » Thu Jul 02, 2009 5:28 am

Dude thank you very much you rock!!!!!

Laky
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Wed Aug 05, 2009 10:21 pm

Re: Xperia HELP

Postby Laky » Wed Aug 05, 2009 10:58 pm

Hi, I have a lot of problems in my Xperia with version 09.5
When I enter the emu the grey down bar doesn´t show the menus (star, options, about, quit). But if i touch the bar where I know it is for example " start", then appears the text.
Then I can´t configure the keypad because when I slide the phone the joypad configuration prompt turns fatal (the colours and buttons go toghether, moves, and so on).
I am runing the Panzer General. First, the animated presention go slow, very slow. Then the sound turns really bad. It star to repeat all the sounds that make the game. Besides the game screen doesn´t fit to the phone screen. The game runs really slow.
What can i do to solve all this problems? Thanks.

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Xperia HELP

Postby i900frenchaddict » Thu Aug 06, 2009 1:16 am

Have you tried 0.9.6?

User avatar
X1 User
Member
Posts: 44
Joined: Thu May 14, 2009 11:54 pm
Primary Device: Toshiba TG01
Operating System: 6.5
ROM: Stock (Build 21840.5.0.60)
Location: Adelaide, South Australia

Re: Xperia HELP

Postby X1 User » Thu Aug 06, 2009 2:01 am

Hmm,
I had the same problems with the menu on 0.9.5 and 0.9.6 - I have upgraded (at different times) to both custom ROMs and the latest generic ROM (depending on your country) from here at xda-developers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482.
Both seem to fix the problem with the menus, so I don't think it's an fpsece error.
If you don't feel comfortable with upgrading your ROM, I'll run you through the process. (Note that you don't have to though, as version 1.0 will support WVGA). ;)
Good luck :)


Return to “Archives”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest