Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Old threads
knight
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby knight » Sat Nov 07, 2009 8:21 pm

Hello ! 8-)

I have an Omnia 2 ( Samsumg I8000 ), it's a touch screen without keyboard, so can I use Fpse?

I had install fpsece v0.96, it works, games start, but I can't configure the virtual pad, I don't understand how does it work?

Thx for help.

( Sorry for my bad english, I'm french :D )

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 750
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby CloudStrife86 » Sun Nov 08, 2009 6:16 pm

You can't configure the virtual pad? You should be able to assign controls to areas of the screen, for touch control.
Alternatively, and altogether more suitably, you could purchase a gamepad for use with this.
There are links for peoples' gamepad preferences all over these boards. Just do a little hunting and I'm sure you'll find them.
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

tony
Enthusiast
Posts: 133
Joined: Sun Oct 25, 2009 8:58 pm
Primary Device: xperia play

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby tony » Sun Nov 08, 2009 9:31 pm

sorry if this sounds patronizing :? but have you tried configuring the buttons from the menu before loading a game also when you start fpsece are you holding the phone landscape or portrait
PS3 - USEYOURFIST

knight
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby knight » Fri Nov 13, 2009 5:34 pm

Thx for your anwsers, I had configure the "on screen mapping joypad".

@tony, I can't have the menu in landscape, but the schema of the telephone ( to configure joypad ) looks as lanscape mode.

But for now, I have an other problem, when i launch a game, this application crash :/

I'm now searching for a working version of FPSEce for my omnia 2.

thx ;)

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby i900frenchaddict » Fri Nov 13, 2009 8:33 pm

Check the FastBoot option (usually OFF is better) , and the gfx drivers (VGA I suppose?)

knight
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby knight » Sat Nov 14, 2009 5:44 pm

Ok I'll try this.

I had install a version patched of the 0.9.6, and it works, but only with GFX driver : GDI, but it's very slow! I have 10 / 20 fps max, but it's really slow...

-With VGA, it starts and work ( with really good fps ! ), but only in portrait, but I have to be in landscape mode to play with the virtual pad, when the game go in landscape mode, I have a black screen :shock: .

-An other big problem, I can't quit FPSEce when a game is launched, I have to reboot my OMNIA 2, it's borring.


Thx for help ;)

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby i900frenchaddict » Sat Nov 14, 2009 6:01 pm

knight wrote:Ok I'll try this.
-An other big problem, I can't quit FPSEce when a game is launched, I have to reboot my OMNIA 2, it's borring.

you must assign "menu" to a hardware button so that you can call the menu and then quit

knight
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby knight » Sun Nov 15, 2009 12:19 am

Yes, but I don't have a free bouton to set the menu on.

But my first problem is the VGA mode, why have I a black screen in full screen?

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby i900frenchaddict » Sun Nov 15, 2009 1:31 pm

because 0.9.6 can't support such a big resolution

knight
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Re: Omnia 2 compatibility ? ( virtual pad )

Postby knight » Sun Nov 15, 2009 7:28 pm

Ok thx for your answer,

so I have to wait the version 0.1.0

Do you know when does it will be released approximately?

I'm hurry, I have not yet really test FpseCE.


Return to “Archives”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron