Grandio1 Sound noise

If you have a problem with a particular game, post it in here.
voltner
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Wed Jun 20, 2018 12:33 am
Primary Device: galaxyNote8 Exynose
Operating System: Android 9.0
ROM: not

Grandio1 Sound noise

Postby voltner » Wed Jun 20, 2018 12:38 am

If I activate " S P U S Y N C " when I play Grandia 1, it generates noise.
Noise can be heard once between 1 and 2 seconds with a " tick " sound, and a break occurs during music playback.
This issue may also appear to occur with FF9, but it is not accurate because it has not played much.

And there seems to have been a question that the CD 2 can not be changed. Is this problem solved?

The type of mobile phone I use : Galaxy Note 8_Exynose (SM-N 950 N)
CPU name (?) : Exynose 8895?

# A " tick " sound is heard in the process of the PlayStation logo
# Translation using translator may cause grammar problems and mistranslations.
# Please answer in easy words.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2040
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Grandio1 Sound noise

Postby schtruck » Thu Jun 21, 2018 10:35 am

Can you contact me at schtruck@gmail.com and I ll send you the new version to test. The sound rendering is highly improved for many devices


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest