mutant academy 2

If you have a problem with a particular game, post it in here.
bigcam
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Aug 12, 2014 2:37 am
Primary Device: galaxy s3
Operating System: android
ROM: fpse

mutant academy 2

Postby bigcam » Tue Aug 12, 2014 5:57 pm

hi please forgive me if this is a repost but i did a search of the entire form and found nothing on this game. i have a galaxy s3 and the newest version of fpse from the play store. im trying to play xmen mutant academy 2 the game plays well but after about two matches it freezes up. sometimes it freezes one the first match. can you give me the specs or settings for fpse on a galaxy s3 for this game to work. i have many other games and they all work fine. this is the only one i seem to have a problem with other than the first mutant academy wont play at all.

User avatar
Akademicks
Member
Posts: 46
Joined: Mon Jun 16, 2014 4:35 pm
Primary Device: HTC One Max
Operating System: Android 4.4.2 KitKat
ROM: Rooted Stock Sense 6.0 ROM

Re: mutant academy 2

Postby Akademicks » Wed Aug 13, 2014 10:41 pm

What video setting are you using?

bigcam
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Aug 12, 2014 2:37 am
Primary Device: galaxy s3
Operating System: android
ROM: fpse

Re: mutant academy 2

Postby bigcam » Mon Aug 18, 2014 1:10 am

Akademicks wrote:What video setting are you using?

im using framelimiter, screen filtering, and thats it

MickelJacson
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Thu Oct 02, 2014 6:32 am
Primary Device: PTCL
Operating System: Dell

Re: mutant academy 2

Postby MickelJacson » Thu Oct 02, 2014 6:44 am

I want some friends I can go level with or take some ops. Hard to find people on during my play time because I'm in the USA. I am currently Protopharma but I can switch on my own to whichever faction. I prefer anti-city.
Guaranteed Testking NS0-155 preparation with Boston Architectural College online training! Also get free download link for ARM.


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

cron