Croc: Legend of the Gobbos

If you have a problem with a particular game, post it in here.
User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Croc: Legend of the Gobbos

Postby KowboyBebop » Tue Feb 16, 2010 5:13 pm

Hi,
I have a problem in this nice old game. Its about Save/load state function. When I try to laod my save state, it shuts itself and brings me back in my today. In the today, the taskbar is all black (no clock, signal/battery indicator,etc). The game is 73% compressed (audio ripped to mp3 , XA riped to mp3, enchanced XA search, Normal compresion = normal working settings) by pocketiso and is running witout any trouble. The game itself runs like a charm, but load state doesnt work. Which is quite annoying to me (loading the game is slow).

There my croc.ini for you to look at =)
Attachments
Croc - Legend of the Gobbos [U] [SLUS-00530].rar
(1.63 KiB) Downloaded 113 times
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Croc: Legend of the Gobbos

Postby i900frenchaddict » Wed Feb 17, 2010 12:46 am

in the fpse.ini (or in the croc.ini?) try changing the status of enableHLE
Also if you use frameskip, put it off before saving loading

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Croc: Legend of the Gobbos

Postby KowboyBebop » Fri Feb 19, 2010 6:13 pm

I dont think it made the game slower. Well I reverted and I quite got used to it by now. Its not an issues anyways. But thank you for your help =)
Well I tested quite a lot with save/laod state. It appears to sometimes work and sometimes not. And i think i figured it out. Sometimes when you go from landscape to portrait (to laod state) the game pauses itself and sometiems it doesnt. It looks like you have to save and load states with your game paused (strange, but it really looks like its that way). Gonna test more. Also with new version the sensitivity of game is once again great (it wasnt anything related to this game) =)
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests