View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Oct 25, 2014 11:12 am




Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Time Crisis: Project Titan 
Author Message
Post Time Crisis: Project Titan
Hello everyone,

First i would like to congratulate the team of FPSECE because it's a wonderful job that they've done.
I'm a french guy from Nice, and I've bought an HTC HD2 after hesitating with an android device. But the FPSECE finished to convince me that windows and our phones are really able to give us some fun especially wuth PSX games.

I've installed time crisis project titan on my HTC HD2, with the GUNCON mode and the new special pack of skins from 31_03_2010 which is on the specific topic on the HTC HD2.

The game runs smoothly (50-60 FPS) but I found it very difficult to play it, the accuracy isn't good and that's a pity. :cry:

Do you think that I've something to configure? Have you guys tested this game on your HTC HD2 devices? Is it the same problem?

In fact if there's no possibility to enhance the accuracy, I think I will buy a stylus special for capacitive touch screens... What do you think of this idea?

Thank you for your answers

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salut tout le monde,

Tout d'abord je tiens à féliciter l'équipe de FPSECE car ils ont fait un travail admirable.

Je suis un jeune homme de Nice, et j'ai acheté un HTC HD2 après avoir hésité avec la plateforme android. Mais FPSECE a fini par me convaincre que windows mobile et nos téléphones sont capables de nous donner du fun, surtout avec les jeux playstation.

J'ai installé Time Crisis Project Titan sur mon HTC HD2 avec le mode guncon et le dernier pack de skins du 31_03_2010

Le jeu tourne confortablement (50 à 60 FPS) par contre il est difficilement jouable, car il y a un gros manque de précision entre l'endroit ou je touche l'écran et l'endroit ou ça tire, et c'est bien dommage.

Pensez-vous que je doive configurer quelquechose? Certains ont-ils testé ce jeu sur le HTC HD2 avec le même problème?

Par la suite si je n'ai pas moyen d'améliorer la précision je voulais m'acheter un stylet spécial écran capacitif, que pensez vous de cette idée?

Merci pour vos réponses


Fri Apr 09, 2010 4:23 pm
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: TIME CRISIS PROJECT TITAN
Hi !

Sure that I play this game with much more accuracy when playing on my TG01 resistive screen with a stylus than on the HD2 and its capacitive screen. It's really fun to kill people with the finger, but less accurate than with a stylus.

Have you tried calibrating your screen? Some think it's useless on a capacitive screen, I think it eventually can improve accuracy.

I'm not even sure a capacitive stylus will give the same accuracy than a stylus on a resistive screen, but I suppose it would be help a little

________________________________________________________________________________________________________________________

Hein? Faut que je traduise en plus? loooool

Alors je disais donc que de toute façon tu as déja compris ce que j'ai dit en anglais, alors simplifions: c'est marrant de tuer du bout du doigt, mais qu'est ce que c'est moins précis qu'un stylet sur un ecran classique!!!!! Essaye de calibrer l'ecran, dans les parametres windows, des fois qu'il soir bien à l'ouest d'une largeur de doigt, ce qui peut passer inappercu ailleurs mais se voir dans ce jeu.

Pour le stylet capacitif, je suis meme pas sur que ca donne une precision comparable à celle d'un ecran resistif, mais bon, à tenter.....

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Sat Apr 10, 2010 12:49 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2229
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Time Crisis: Project Titan
have you activated GUNCON , then restarted game to get the Ingame guncon calibration menu? on my HD2, it's very precise after that.

Afterto keep the config data you have to use Savestate, or next time you will need to calibrate another time.


Tue Apr 27, 2010 12:29 pm
Profile ICQ WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.