Final Fantasy VIII

If you have a problem with a particular game, post it in here.
User avatar
slanseith
Junior Member
Posts: 16
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:54 pm
Primary Device: HD2-Android DarkStone V3 (SD)
Operating System: Win 6.5 (5.2.21864)
ROM: 1.66
Location: France

Re: Final Fantasy VIII

Postby slanseith » Mon Mar 29, 2010 8:37 pm

Glad to see it solve your problem ;)

EDIT :
"BTW it has to be changed in the fpse.ini not the .ini of the game in CFG folder."
i've changed it in FF8.ini Cfg with no problem

Hrvatska
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 pm

Re: Final Fantasy VIII

Postby Hrvatska » Tue Mar 30, 2010 10:08 am

CloudStrife86 wrote:
slanseith wrote:"BTW it has to be changed in the fpse.ini not the .ini of the game in CFG folder."
i've changed it in FF8.ini Cfg with no problem

If you always launch FpseCE from the main program icon, it would need to be changed in fpse.ini. If you use the FFVIII shortcut, you could change it in FFVIII.ini.


k i see
so have to reinstall fpsece since i do not have the shortcut folder anymore.

thx for the info

Hrvatska
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 pm

Re: Final Fantasy VIII

Postby Hrvatska » Fri Apr 02, 2010 1:28 pm

So.... me again :lol:
My next issue on FF8 is the End-Fight vs Ultimetica. After i beat down the "Junctioned Ultimetica" ( the one after she fuses with the GF she summoned), she vanishes with the whole background. After that the final Form should appear. But on my phone i just can see my 3 characters jumping arround in their battle pose with black screen, i also can command escape , press start but nothing else.
Tried several things like spu sync and ..peops.dll, and all the fixes(busy fix , etc...)

Hope someone has a solution for this, otherwise i will have to use epsxe.

Best regards and sorry if I'm troublesome.

User avatar
slanseith
Junior Member
Posts: 16
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:54 pm
Primary Device: HD2-Android DarkStone V3 (SD)
Operating System: Win 6.5 (5.2.21864)
ROM: 1.66
Location: France

Re: Final Fantasy VIII

Postby slanseith » Fri Apr 02, 2010 3:37 pm

well... i've just finished the game yesterday without problem on HD2
i noticed that between the death of "Junctioned Ultimetica" and her "final form" it take some times .....

my setting is :
- LastSPU=peopspu109.dll
- RunSPUsync=OFF
- SPUIRQwait = 1
- GFXDRV = 3
no more change in INI file

i also watched the end Scene with song and no problems with video ...

take a try with this setting

hope this will help ;)

Hrvatska
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 pm

Re: Final Fantasy VIII

Postby Hrvatska » Fri Apr 02, 2010 4:59 pm

slanseith wrote:well... i've just finished the game yesterday without problem on HD2
i noticed that between the death of "Junctioned Ultimetica" and her "final form" it take some times .....

my setting is :
- LastSPU=peopspu109.dll
- RunSPUsync=OFF
- SPUIRQwait = 1
- GFXDRV = 3
no more change in INI file

i also watched the end Scene with song and no problems with video ...

take a try with this setting

hope this will help ;)


Thx u it worked!!
Now I'm done with FF8. Nice ending btw.
Looks like I won't bother u anymore with FF8 issues , but now I'm going for FF9 and than maybe :p

Thx to all the people who helped me so i could finish this game!!!!!

User avatar
slanseith
Junior Member
Posts: 16
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:54 pm
Primary Device: HD2-Android DarkStone V3 (SD)
Operating System: Win 6.5 (5.2.21864)
ROM: 1.66
Location: France

Re: Final Fantasy VIII

Postby slanseith » Fri Apr 02, 2010 5:35 pm

glad to helped you again ;)

jmalfoy
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Jul 21, 2009 2:16 pm
Primary Device: HTC One S
Operating System: Android 4
ROM: Stock

Re: Final Fantasy VIII

Postby jmalfoy » Mon Apr 26, 2010 3:39 pm

[Sorry for my english]

Hello,

I have sound issue with all the fmv (FFVIII NTSC) on HTC HD2.

My config (supporter 0.10.1):
- LastSPU=peopspu109.dll
- RunSPUsync=OFF
- SPUIRQwait = 1
- GFXDRV = 3

I made a video of the problem (poor quality sorry):
http://www.youtube.com/watch?v=Uw20735T8lg

Thank you

tony
Member
Posts: 36
Joined: Sun Oct 25, 2009 8:58 pm
Primary Device: xperia play

Re: Final Fantasy VIII

Postby tony » Mon Apr 26, 2010 8:21 pm

@Above

looking at your video from some reason you dont seem to be getting a solid 60fps please could you turn the fps counter on in the ini and see as it seems fmv ids stuttering slightly which would cause sound to stutter
PS3 - USEYOURFIST

jmalfoy
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Jul 21, 2009 2:16 pm
Primary Device: HTC One S
Operating System: Android 4
ROM: Stock

Re: Final Fantasy VIII

Postby jmalfoy » Mon Apr 26, 2010 9:16 pm

My fps = 59,60 or 61 FPS in FMV, fighting,...

I try a PAL version and I have another problem : The game is perfect but a little bit too slow (In fmv only) (but always 50-51 FPS)

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2116
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Final Fantasy VIII

Postby schtruck » Tue Apr 27, 2010 2:52 pm

i fix soon the Overlay PAD memory Allocation rules to make one pad loaded into memory in one time, that should Free more than 1Mbyte...


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests