Final Fantasy IX

If you have a problem with a particular game, post it in here.
User avatar
Mr_President
Junior Member
Posts: 33
Joined: Sat Feb 06, 2010 3:42 pm
Primary Device: Galaxy S II
Operating System: Android
ROM: MIUI official
Location: Sweden
Contact:

Re: Final Fantasy IX

Postby Mr_President » Mon Mar 15, 2010 2:51 pm

Yeah I know, that is what I've should have done a long time ago, but I'm stubborn :lol: . Naah, it's because I don't want problems with patches either fucking up the rom and/or problems when changing discs. I did read up on the internet though. There is apparently official profiles for CloneCD when ripping PSX games that are LibCrypt protected. One of em endorces 8x reading of subchannel data. So looked it up and my drive is old enough to have problems with read speeds above 8x. So gonna try again tonight! :shock: . I did try lower speeds once before but not THAT low. I'll edit this post if I hit gold! *crossing my fingers* :P

EDIT: Well, that didn't work :shock: . Gonna have to look for patches somewhere, sad to say. Seems my DVD-RW drive is the problem

//Thanks
"Every man dies, not every man really lives."

razorbax
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Thu Mar 18, 2010 1:16 pm
Primary Device: HD2
Operating System: 6.5
ROM: 1.66

Re: Final Fantasy IX

Postby razorbax » Thu Mar 18, 2010 1:25 pm

Hi ,

I've probs with FFIX , sometimes the game freeze when changing of room after load a quicksave state (I've got to soft reset my device..).
Also I've got a bug at the begining of the game when you are with steiner and and you go upstears of the first tower to seek the princess. the screen change for maybe a cutscene (I think because i've never player this game before...) and the display become corrupt and .... nothing ...
my device is a HD2 rom 1.66fre With the supporter version of fpsece...

If someone could help me....

Thanks

LaZZe
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Wed Dec 02, 2009 9:19 pm

Re: Final Fantasy IX

Postby LaZZe » Thu Mar 25, 2010 10:13 pm

Any idea how to make saving work? I have tried to change my bios file and play with configs but saving always gives me a corrupted file... It's so frustrating because I have to play the first part of the game everytime I make a changes to configs. I also tried downloading save files but game won't see them from some reason... My version is English PAL and my device is HTC Diamond2

User avatar
mastanobu
Junior Member
Posts: 18
Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Location: USA
Contact:

Re: Final Fantasy IX

Postby mastanobu » Thu Mar 25, 2010 10:25 pm

Don't think I've see a solution besides using save state.
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz

User avatar
mastanobu
Junior Member
Posts: 18
Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Location: USA
Contact:

Re: Final Fantasy IX

Postby mastanobu » Tue Mar 30, 2010 2:35 am

CloudStrife86 wrote:I thought we established a while back that saving in-game worked, provided you made sure to set EnableHLE=off.


Oops. Shows how much attention I paid to this thread...
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz

User avatar
Phaedrus Nine
Global Moderator
Posts: 140
Joined: Sun Dec 27, 2009 9:06 am
Primary Device: HTC HD 2 (Leo)
Operating System: 6.5.X (5.2.23549)
ROM: Miri HD2 6.5.X V10
Location: Grimsby, UK

Re: Final Fantasy IX

Postby Phaedrus Nine » Tue Mar 30, 2010 4:00 pm

Ignore post...
Edited because i realised I hadn't a clue what I was talking about.
Image
"Learn everything about something, and something about everything"
http://www.youtube.com/user/PhaedrusNine

dyg4eva
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Mon Apr 05, 2010 6:17 pm
Primary Device: HD2

Re: Final Fantasy IX

Postby dyg4eva » Mon Apr 05, 2010 6:22 pm

I think I read this topic already and I still haven't had my question answered. My main problem is graphics, not sound as it seems with most people. Sometimes my battle screens pop up and sometimes they don't, not really a big deal since I have the supporter's version and do a helluva lotta savestates. But the graphic with the dialogue between characters is getting worst. It's almost to the point where I can't read what they're saying and I'm like 5 hours in. Got a HD2 running Winmo 6.5 stock. The latest supporter version of fpsece. No frameskip on either.

leemon
Junior Member
Posts: 7
Joined: Fri Apr 09, 2010 8:23 am
Primary Device: Omnia i900
Operating System: 6.5
ROM: Sector 6.5 build 23064 titanium classic

Fianl Fantasy 9

Postby leemon » Tue Apr 13, 2010 7:20 am

Hello guys,

I tried yesterday FF9, and it works perfectly on my Omnia i900. But I can save the game regurlarly, I meen at a save point in the game (a Mog).
I save, but when I try to load, my savestate is corrupted. Does someone has this bug to ?

leemon
Junior Member
Posts: 7
Joined: Fri Apr 09, 2010 8:23 am
Primary Device: Omnia i900
Operating System: 6.5
ROM: Sector 6.5 build 23064 titanium classic

Re: Final Fantasy IX

Postby leemon » Tue Apr 13, 2010 12:22 pm

Sorry I thought there was no topic for FF9. But I searched in the forum through the 66 topics about games problem. maybe I missed it.
Sorry, I'll search now the solution in this thread.

Edit : So I have to put enableHLE=off

Ok I try this tonight.

leemon
Junior Member
Posts: 7
Joined: Fri Apr 09, 2010 8:23 am
Primary Device: Omnia i900
Operating System: 6.5
ROM: Sector 6.5 build 23064 titanium classic

Re: Final Fantasy IX

Postby leemon » Tue Apr 13, 2010 1:51 pm

It's ok for the Bios. I tell you if this tips solve my problem.


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron