Philosoma

If you have a problem with a particular game, post it in here.
arash666
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:44 pm
Primary Device: xperia play
Operating System: android gingerbread
ROM: 2.3.2 oficial

Philosoma

Postby arash666 » Sun Jul 24, 2011 8:12 pm

2 of my favorite games crashes after the intro. Just when press game start.
Any solution?
I have xperia play (android)
:D

arash666
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:44 pm
Primary Device: xperia play
Operating System: android gingerbread
ROM: 2.3.2 oficial

Re: philosoma and castelvania chronicles crash.

Postby arash666 » Wed Aug 10, 2011 6:01 am

Finally castlevania works perfect. Philosoma still crashing

Edit (Frenchaddict): I've modified the title so that this thread concerns only "Philosoma" ;)

arash666
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:44 pm
Primary Device: xperia play
Operating System: android gingerbread
ROM: 2.3.2 oficial

Re: philosoma crash.

Postby arash666 » Mon Dec 19, 2011 12:26 pm

thanks for response.
Philosoma is .bin... I will wait oficial pc suite version...

JohnW
Junior Member
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:50 am
Primary Device: Asus Transformer T300

Re: philosoma crash.

Postby JohnW » Thu Jul 05, 2012 9:56 am

I just purchased FPse version 0.11.29 and Philosoma will not get past the Phase 1 screen. I am running an Asus Transformer T300. I grabbed an older copy of Psx4droid and the game runs fine on that. Any chance we could get this looked at as it is a great shoot em up.

JohnW
Junior Member
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:50 am
Primary Device: Asus Transformer T300

Philosoma not working in FPse

Postby JohnW » Mon Aug 06, 2012 2:35 am

Could we get this looked at. It runs fine in Psx4droid but will not get past the first cut scene. A pretty good game and would like to see this fixed.

Thanks

User avatar
bluezeak
Guru
Posts: 600
Joined: Fri Feb 03, 2012 10:04 am
Primary Device: motorola bionic
Operating System: Android 2.3.4
ROM: stock

Re: Philosoma not working in FPse

Postby bluezeak » Sun Aug 12, 2012 5:28 am

Have you mentioned this before Johnw? What exactly happens? The same ROM worlds in psx4droid on your phone?

Are you using OpenGL or softGPU? Have you tried switching to the one you're not using?
FPSE OpenGL info - click here

JohnW
Junior Member
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:50 am
Primary Device: Asus Transformer T300

Re: Philosoma not working in FPse

Postby JohnW » Sun Aug 12, 2012 12:40 pm

Not the first time (see this thread viewtopic.php?f=35&t=2450 ) . I have tried with and without OpenGL. This is on my Asus Transformer TF300 tablet. The same copy runs fine with Psx4droid on this tablet.

The game does not actually crash for me. When I load it it plays the intro scenes. When I hit the Start button the screen goes black for quite some time then it goes into the Movie mode. Hitting the Start button will bring up the the main menu up briefly then it goes into Movie mode again. On Psx4droid I can select Start Game. In FPse it doesn't stay on this screen to allow me to start the game. If you leave it on the menu screen in Psx4droid it will go into the movie also but not for around 15 seconds and the stick will allow you to select a menu item.

User avatar
bluezeak
Guru
Posts: 600
Joined: Fri Feb 03, 2012 10:04 am
Primary Device: motorola bionic
Operating System: Android 2.3.4
ROM: stock

Re: Philosoma not working in FPse

Postby bluezeak » Mon Aug 13, 2012 2:18 am

so, does it act as if the buttons don't work?

I've tried g-police, and I have the an issue where the on-screen buttons don't work. I've been meaining to try it with my controlpad, but I haven't had a chance yet. For me, the buttons usually don't work, but rarely I can get the start button to work so that I can get the game to start. But ... that's about it. I can't get it to skip the intro, and when game finally starts, I can't do anything.
FPSE OpenGL info - click here

JohnW
Junior Member
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:50 am
Primary Device: Asus Transformer T300

Re: Philosoma not working in FPse

Postby JohnW » Mon Aug 13, 2012 12:05 pm

Not only don't the buttons not work it seems like it immediately goes into the movie demo mode.

User avatar
bluezeak
Guru
Posts: 600
Joined: Fri Feb 03, 2012 10:04 am
Primary Device: motorola bionic
Operating System: Android 2.3.4
ROM: stock

Re: Philosoma not working in FPse

Postby bluezeak » Tue Aug 14, 2012 2:54 am

From what Frenchaddict said in the other thread it sounds like the game may actually not be compatible with FPSE. I'll are if I can test it.
FPSE OpenGL info - click here


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron