View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Sep 01, 2014 7:35 am




Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Moto Racer 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Fri Apr 13, 2012 3:16 pm
Posts: 3
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android Gingerbread
ROM: Stock
Post Moto Racer
Moto Racer starts up fine, menu navigation is fine, bike and track selection fine, but when a race starts, the game pauses itself every 2 seconds with a message flashing saying "No Valid Controller." Has anyone else experienced this and found a solution? I'm using an Xperia Play. Moto Racer 2 works with no issue.
Thanks


Fri Apr 13, 2012 3:22 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Sun Jun 03, 2012 8:25 pm
Posts: 1
Primary Device: JXD S7100B
Operating System: Android 2.3
Post Re: Moto Racer
I have same issue here, on both my console (JXD S7100B running Android 2.3) and pmp (Onda VX570R running Android 2.1). This issue started with v0.10.62 . The last working version I have is 0.10.57 .
With recent version > 0.11 , my pbp compressed Moto Racer does not start at all :( though the iso still start (but then with the pause bug).


Sun Jun 03, 2012 8:33 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Wed Aug 15, 2012 9:14 am
Posts: 1
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
ROM: TrueAncestor 1.6 LE
Post Re: Moto Racer
Same problem here on version 0.11.29 but it worked ok with version 0.10.57.

Please fix the problem.


Wed Aug 15, 2012 9:17 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.