Star Wars: The Phantom Menace

If you have a problem with a particular game, post it in here.
User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1948
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby schtruck » Tue Oct 30, 2012 11:41 pm

i did a mistake it seems... i'll update fpse with sound engine fixed... found a big mistake.

Ell cullendo
Junior Member
Posts: 15
Joined: Fri Mar 11, 2011 10:25 am
Primary Device: Samsung galaxy s2
Operating System: android
ROM: stock

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby Ell cullendo » Thu Nov 01, 2012 7:18 am

ok bud. ill be eagerly waiting

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1948
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby schtruck » Thu Nov 01, 2012 9:58 pm

hey check the new version of FPse.... excellent progress into sound engine... and compatibility....

Ell cullendo
Junior Member
Posts: 15
Joined: Fri Mar 11, 2011 10:25 am
Primary Device: Samsung galaxy s2
Operating System: android
ROM: stock

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby Ell cullendo » Sun Nov 04, 2012 12:51 am

hi again, it worked great for a while, but i just now had a 5 min sesh and now ocasionally a really high pitched buzzin sound occurs and i have to exit Fpse.... :x

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1948
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby schtruck » Tue Nov 06, 2012 4:40 pm

are you using savestates? or memcards?

User avatar
[deXter]
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Nov 13, 2012 6:07 am
Primary Device: Galaxy S2
Operating System: Android
ROM: CM10

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby [deXter] » Tue Nov 13, 2012 6:11 am

Hi folks,

I'm using the latest FPSE but the game still doesn't work. All other games work fine. I tried enabling "dynamic interpreter" , "Spusync" and "opengl" in the settings, but none of them seem to work.

Is there anything else I can try? Thanks.

PS: The game works just fine in epsxe..

EDIT: Game works now after resetting all the settings to default! Now when I try to play with OpenGL, it crashes. Any recommended settings / fixes?

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1948
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby schtruck » Thu Nov 15, 2012 12:41 pm

Yes it crash on mali 400 due to memory full. Mali driver has serious problem with memory allocation.

Will works on a works around.

Ell cullendo
Junior Member
Posts: 15
Joined: Fri Mar 11, 2011 10:25 am
Primary Device: Samsung galaxy s2
Operating System: android
ROM: stock

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby Ell cullendo » Tue Feb 12, 2013 10:52 am

Hello!!

just finnished completing the whole game on my samsung galaxy s2. froze a few times but nothing exiting and going back on didnt fix.

Thankyou! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Musicmantx8
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Sat Nov 21, 2015 3:33 am
Primary Device: Cell phone
Operating System: Android
ROM: Wut

Re: Star Wars: The Phantom Menace

Postby Musicmantx8 » Sat Nov 21, 2015 3:37 am

Hello! I'm behind the times, it seems. I can't find a link to the game anywhere, does anyone have it, and if so, could you post it? That would be awesome, if so.


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest