Can't save the game.

A place for forum members to chat about whatever they please (within reason... Keep it clean guys).
User avatar
whatevaUsay
Member
Posts: 57
Joined: Tue Aug 17, 2010 11:01 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5.x
ROM: ♠Duttys™ HD2 V14♠
Location: LV

Can't save the game.

Postby whatevaUsay » Thu Aug 26, 2010 5:10 pm

So I have the Fpsece supporter version 0.10. When I try to save or load game it just exits the emulator leaving me staring at the homescreen. It was fine yesterday.
Image
The user-bar I made. Use it on every forum you're on with a link to fpsece.net.

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Can't save the game.

Postby i900frenchaddict » Fri Aug 27, 2010 10:04 am

have you got a bios? Or did you enable HLE ?

User avatar
whatevaUsay
Member
Posts: 57
Joined: Tue Aug 17, 2010 11:01 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5.x
ROM: ♠Duttys™ HD2 V14♠
Location: LV

Re: Can't save the game.

Postby whatevaUsay » Fri Aug 27, 2010 11:04 am

Ok, everything is FINE! The thought of saving the game with the in-game-proper-way didn't cross my mind before. :D

Now I have another issue! I can't get the analog stick get to work in the Spyro! Not much of a problem though. Just thought someone might know what to do.
Image
The user-bar I made. Use it on every forum you're on with a link to fpsece.net.

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Can't save the game.

Postby i900frenchaddict » Fri Aug 27, 2010 8:12 pm

try the second pad type (if you haven't)

User avatar
whatevaUsay
Member
Posts: 57
Joined: Tue Aug 17, 2010 11:01 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5.x
ROM: ♠Duttys™ HD2 V14♠
Location: LV

Re: Can't save the game.

Postby whatevaUsay » Fri Aug 27, 2010 9:06 pm

Nope, still doesn't work. But it's ok, I'm using the multi-keys and it is just as good.

But I have yet another problem! :D
In Tekken 3 I can't see the buttons. They are working, but i just can't see them. Also not much of an issue, since i know where they are on the screen, but it would be great if you had any idea of what to do.
Image
The user-bar I made. Use it on every forum you're on with a link to fpsece.net.

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Can't save the game.

Postby i900frenchaddict » Sat Aug 28, 2010 11:41 am

If my memory is good, adding the patch=48 in the GAMELIST file should help seing the overlays....
(verify the licence number of your tekken 3 version through the fpse log with HLE on, see the tutorials if needed)

...hmmmm.....or use the transparent virtual gamepad, with latest supporter version, it's supposed to be always there, never disappear from screen

User avatar
whatevaUsay
Member
Posts: 57
Joined: Tue Aug 17, 2010 11:01 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5.x
ROM: ♠Duttys™ HD2 V14♠
Location: LV

Re: Can't save the game.

Postby whatevaUsay » Sat Aug 28, 2010 12:05 pm

I just turned google upside down, but still couldn't figure out how to get that d-pad working. If D-pad is what you meant by transparent virtual gamepad?
Image
The user-bar I made. Use it on every forum you're on with a link to fpsece.net.


Return to “Off-Topic”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest