View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 21, 2014 3:08 pm




Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Fpsece doesn't work at all! 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Tue Feb 23, 2010 1:21 am
Posts: 1
Primary Device: Acer newtouch s200
Operating System: 6.5
ROM: Rafyvitto LEO rom 3.003
Post Fpsece doesn't work at all!
Hi !

I have a big problem with FPSECE 0.10, when I launch it, it directly freezes on "load cd-rom file"
Then, i can do nothing but exiting the application
I have tried the registered version, and it's the same problem!

FPSECE 0.96 works well, but i can do nothing with the 0.10 :cry:

I'm on a cooked Rom designed by rafyvitto, that may explain this problem, but I don't know what i have to do....

Does anybody have the same problem as me?

Thx :mrgreen: !


Tue Feb 23, 2010 1:32 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Thu Dec 03, 2009 12:57 pm
Posts: 1
Post Re: Fpsece doesn't work at all!
It moves if showcase that exists in the ROM is erased.


Tue Feb 23, 2010 12:46 pm
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Posts: 703
Location: USA
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Post Re: Fpsece doesn't work at all!
If you have showcase, disable it. Or try a different ROM that doesn't have it installed.

_________________
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz


Thu Feb 25, 2010 4:00 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.