Touch Screen NON responsive

Voxata
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Feb 01, 2011 8:22 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5
ROM: Energy Sencity 21916 Sense v2.5

Touch Screen NON responsive

Postby Voxata » Tue Feb 01, 2011 8:32 am

Prettymuch as stated, just bought the contrib version. I use the Energy Sencity ROM, latest version. The nonlandscape D-Pad works well..however, I want on screen touch. I can set them any way I want using the easy to use configurable options. They don't work landscape or non when I touch it. I can use the easy options to bring keypad circles onto the screen, when I press them the buttons "press" however - the game doesn't respond! it runs smoothly just, doesn't respond to the keypress in game.. Any ideas? - No mods, clean install - game FFIX Disk 1. (for some reason, I can swipe around all weird and it will move, and select stuff if I'm lucky)

Voxata
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue Feb 01, 2011 8:22 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5
ROM: Energy Sencity 21916 Sense v2.5

Re: Touch Screen NON responsive

Postby Voxata » Tue Feb 01, 2011 7:22 pm

After reinstalling a few times it became responsive, works perfectly. However, I seem to suffer from some odd data corruption. The save files corrupt, and when I use save state sometimes it crashes upon saving, and loading it crashes afterwards. Going to uninstall try different memoryc ards. Seems to only happen when I maybe put the device to sleep improperly instead of tabbing out then exiting, I'll test it some more .

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Touch Screen NON responsive

Postby KowboyBebop » Tue Feb 01, 2011 11:19 pm

First dont doublepost.
Now the weird behavior was because you set Stylus mode. Look in the READme or Complete how to guide to learn what different controller modes are and what they do.
About corruption. Do you have bios file? Corruption also could happen from time to time. Pausing the game before saving did the trick for me.
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Return to “HTC Leo (HD2)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests