fpsece in background

adriano3
Junior Member
Posts: 9
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm

fpsece in background

Postby adriano3 » Tue May 25, 2010 4:32 pm

Hi everyone,
First of all i gotta say that i love this emu.
Now i'd like to now if there is a way to set the emulator in background simply pressing one of the (hardware)buttons of my htc hd2, instead of passing every time from landscape mode to portrait mode (by pressing on the right corner which sometimes doesn't work and i have to uninstall the fpsece and reinstall it; if anyone knows why would be nice to have a solution) because if i press any hardware button of the phone, the emulator just completly freezes my hd2 and i have to reset it everytime, this happens always when i let someone play with my phone :cry: .
Thanks in advance :)

Niiza
Junior Member
Posts: 30
Joined: Mon May 10, 2010 7:21 am
Primary Device: HTC Leo (HD2)
Operating System: Windows Mobile 6.5

Re: fpsece in background

Postby Niiza » Wed May 26, 2010 12:46 am

are you running the supporter version? the supporter version has a button that allows you to minimize to background. other than that i dont believe there is a way to set it to a hardware key. but somone like KowboyBebop or Phaedrus might know a way. dont hold me to it though.

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: fpsece in background

Postby KowboyBebop » Wed May 26, 2010 11:54 am

Niiza is right. There is no way to minimize FPSEce without using minimize feature. FPSEce forced itself into forefront. Minimize feature should stay avaible only for supporters.
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: fpsece in background

Postby CloudStrife86 » Wed May 26, 2010 1:38 pm

It's a good idea to make the minimise button assignable to a hardware key. That along with screenshots and eject. Kowboy's right though; still supporter-exclusive.
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

adriano3
Junior Member
Posts: 9
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm

Re: fpsece in background

Postby adriano3 » Wed May 26, 2010 1:58 pm

yes of course i'm using the supporter version(i couldn't live without it:)) but as i said it'd be great to have the possibility to minimize it by pressing a hardware key..also because when i press let's say the power button the phone just freezes with fpsece still running but not letting me use the phone at all

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: fpsece in background

Postby CloudStrife86 » Wed May 26, 2010 2:00 pm

It is definitely a worthwhile feature, and one that I'd use if I had it.
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

adriano3
Junior Member
Posts: 9
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm

Re: fpsece in background

Postby adriano3 » Wed May 26, 2010 2:06 pm

i think that that's the only thing that the emulator is missing(sorry for repeating that:))...so how can we realize it?

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: fpsece in background

Postby CloudStrife86 » Wed May 26, 2010 2:32 pm

See if schtruck decides to add it to a future update. That's all we can do. There is the feature request thread as well. I'll merge this with that soon.
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

adriano3
Junior Member
Posts: 9
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm

Re: fpsece in background

Postby adriano3 » Thu May 27, 2010 10:39 pm

so are there any news? :D

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: fpsece in background

Postby KowboyBebop » Fri May 28, 2010 7:35 am

Ofc there are none. You are the one that must be active and suggest it. Others dont care about that.
edit: Well now that I read it again, just dont do anything. Cloud will merge it and we will see. But dont get yoru hopes high.
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Return to “HTC Leo (HD2)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest