View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 29, 2014 4:37 am




Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 fpsece in background 
Author Message
Junior Member

Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm
Posts: 9
Post fpsece in background
Hi everyone,
First of all i gotta say that i love this emu.
Now i'd like to now if there is a way to set the emulator in background simply pressing one of the (hardware)buttons of my htc hd2, instead of passing every time from landscape mode to portrait mode (by pressing on the right corner which sometimes doesn't work and i have to uninstall the fpsece and reinstall it; if anyone knows why would be nice to have a solution) because if i press any hardware button of the phone, the emulator just completly freezes my hd2 and i have to reset it everytime, this happens always when i let someone play with my phone :cry: .
Thanks in advance :)


Tue May 25, 2010 4:32 pm
Profile
Junior Member

Joined: Mon May 10, 2010 7:21 am
Posts: 30
Primary Device: HTC Leo (HD2)
Operating System: Windows Mobile 6.5
Post Re: fpsece in background
are you running the supporter version? the supporter version has a button that allows you to minimize to background. other than that i dont believe there is a way to set it to a hardware key. but somone like KowboyBebop or Phaedrus might know a way. dont hold me to it though.


Wed May 26, 2010 12:46 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: fpsece in background
Niiza is right. There is no way to minimize FPSEce without using minimize feature. FPSEce forced itself into forefront. Minimize feature should stay avaible only for supporters.

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Wed May 26, 2010 11:54 am
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: fpsece in background
It's a good idea to make the minimise button assignable to a hardware key. That along with screenshots and eject. Kowboy's right though; still supporter-exclusive.

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Wed May 26, 2010 1:38 pm
Profile
Junior Member

Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm
Posts: 9
Post Re: fpsece in background
yes of course i'm using the supporter version(i couldn't live without it:)) but as i said it'd be great to have the possibility to minimize it by pressing a hardware key..also because when i press let's say the power button the phone just freezes with fpsece still running but not letting me use the phone at all


Wed May 26, 2010 1:58 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: fpsece in background
It is definitely a worthwhile feature, and one that I'd use if I had it.

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Wed May 26, 2010 2:00 pm
Profile
Junior Member

Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm
Posts: 9
Post Re: fpsece in background
i think that that's the only thing that the emulator is missing(sorry for repeating that:))...so how can we realize it?


Wed May 26, 2010 2:06 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: fpsece in background
See if schtruck decides to add it to a future update. That's all we can do. There is the feature request thread as well. I'll merge this with that soon.

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Wed May 26, 2010 2:32 pm
Profile
Junior Member

Joined: Tue Dec 29, 2009 2:46 pm
Posts: 9
Post Re: fpsece in background
so are there any news? :D


Thu May 27, 2010 10:39 pm
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: fpsece in background
Ofc there are none. You are the one that must be active and suggest it. Others dont care about that.
edit: Well now that I read it again, just dont do anything. Cloud will merge it and we will see. But dont get yoru hopes high.

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Fri May 28, 2010 7:35 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.