View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Jul 31, 2014 11:39 pm




Reply to topic  [ 8 posts ] 
 2 Problems w/ emulator 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Sat May 08, 2010 8:55 am
Posts: 4
Primary Device: htc hd 2
Operating System: 6.5
ROM: 2.10.531.1(82076)wwe
Post 2 Problems w/ emulator
Hi,
I'm having two problems with the emulator, first and foremost as soon as it loads I get an error and the HD2(US Version) crashes and trys to send an error report to microsoft. Second problem the phone will not let me edit the .ini files is there anyway around this?
Thanks,
Kw1k


Sat May 08, 2010 9:25 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: 2 Problems w/ emulator
Hi there,
So you installed free version. Then copied BIOS file into bios folder and get some Game Isos right? And all it does is not even launch the "select ISO"?
About the *.ini files. You can open em with any text editor you like. I personaly connect my HD2 to PC and edit them in notepad as its much more confortable.

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Sat May 08, 2010 12:23 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat May 08, 2010 8:55 am
Posts: 4
Primary Device: htc hd 2
Operating System: 6.5
ROM: 2.10.531.1(82076)wwe
Post Re: 2 Problems w/ emulator
So, I got the .ini files(used my PC --much easier; Thank you),but both the free version and supporter versions are still crashing the phone (causing errors and trying to report to microsoft).


Sun May 09, 2010 7:21 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: 2 Problems w/ emulator
Let me verify. You installed free version. Copied BIOS file into BIOS folder. And then get some games. And when you launch FPSEce it doesnt even go to "Select ISO" screen right? And you didnt change anything right? Maybe you should just PM schtruck (developer).

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Sun May 09, 2010 8:20 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat May 08, 2010 8:55 am
Posts: 4
Primary Device: htc hd 2
Operating System: 6.5
ROM: 2.10.531.1(82076)wwe
Post Re: 2 Problems w/ emulator
So,
Thank you, Kowboy for your help. I got it up and working(roms are working right now) just need to figure out how to work the controls. I set what I thought are the buttons(are the silver buttons at the bottom supposed to work?) any way I'm going to try your optimized pack, but I might need some help. Do I have to edit the .ini file to match numerical value of the control button assigned to a button... ie: X=013 w/SimonMallion's Skin Pack and if so witch lines correspond with witch buttons. A helpful assist would have been an updated .ini file w/the skin.

Thanks,
Kw1k


Sun May 09, 2010 9:14 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: 2 Problems w/ emulator
There is no need to go into config files (*.ini). Stay in FPSEce interface. Now please watch all of the help videos.
Also please have a look in Setting overlays in our Complete How To Guide.

And btw, dont double post (two post). There is an Edit button for you to edit your previous message =)

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Sun May 09, 2010 10:03 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat May 08, 2010 8:55 am
Posts: 4
Primary Device: htc hd 2
Operating System: 6.5
ROM: 2.10.531.1(82076)wwe
Post Re: 2 Problems w/ emulator
ThAnKs Kowboy----- Everythings working great. I'm working on a step by step video that should make it very easy for new people. I'll post the link when it's done. sry about the dbl post.

ThAnKs

Kw1k LOk


Sun May 09, 2010 10:35 am
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: 2 Problems w/ emulator
That's great Kw1k~
How to videos are in my opinion the best when it comes to learning new stuff. When you are done remember to post a link in our Help Videos thread.

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Sun May 09, 2010 11:46 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.