Im kinda stuck hepl please

eroc162
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sat May 08, 2010 12:06 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5
ROM: Stock

Im kinda stuck hepl please

Postby eroc162 » Sat May 08, 2010 4:59 pm

I have the supported version and I downloaded the HD2 kit. I have everything installed and fpsece runs fine. I downloaded a couple of games (grand tourismo, Jak and daxter, carmageddon, maximo). The thing when I load any of the games I get the start up SONY COMPUTER SCREEN then THE SONY PLAYSTATION SCEE SCREEN then it just turns black. Any suggestions would be appreciated

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Im kinda stuck hepl please

Postby KowboyBebop » Sat May 08, 2010 6:07 pm

Seems like BAD ISOs. Maybe you didnt make them right. Try our Complete How To Guide. Also next time you should schoose better subject for your topics =)
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

eroc162
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sat May 08, 2010 12:06 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5
ROM: Stock

Re: Im kinda stuck hepl please

Postby eroc162 » Sat May 08, 2010 11:55 pm

Everything is working fine. Thanks it was the iso's

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Im kinda stuck hepl please

Postby KowboyBebop » Sun May 09, 2010 8:30 am

Glad to hear that =)
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Return to “HTC Leo (HD2)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest