Search found 4 matches

by kutteke
Wed Aug 15, 2012 4:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: games not booting with Opengl plugin and mali400
Replies: 11
Views: 5142

Re: games not booting with Opengl plugin and mali400

Affraid not. Ttried a previous version of the opengl plugin but with same result. Will keep on testing since i only had the time to try one. Will report back with results
by kutteke
Wed Aug 01, 2012 10:35 am
Forum: General Discussion
Topic: games not booting with Opengl plugin and mali400
Replies: 11
Views: 5142

Re: games not booting with Opengl plugin and mali400

Thanks will try that later today when i get home. yes, the images work fine in softgpu. i have 14 images on my sdcard all tested with softgpu, but all of them give the same result even tekken3. i"ve tried to enable the dynamic interpreter multiple times with all of the iso's. i've always tried ...
by kutteke
Tue Jul 31, 2012 11:03 am
Forum: General Discussion
Topic: games not booting with Opengl plugin and mali400
Replies: 11
Views: 5142

Re: games not booting with Opengl plugin and mali400

Thx for the tips guys, but unfortunately it still doesn't go past the first sony splash screen. same thing happens with different tekken 3 images. all the games work fine in software mode. but it's such a bummer i can't enable Opengl cause that's where te performance is... i hope Shtruck fixes this ...
by kutteke
Wed Jul 25, 2012 11:04 am
Forum: General Discussion
Topic: games not booting with Opengl plugin and mali400
Replies: 11
Views: 5142

games not booting with Opengl plugin and mali400

Hey guys, i've been using fpse on my jxd s5110 tablet (amlogic m3: cortex a9 1ghz + mali400) and i usually get around 38-45fps when i use software mode. however upon updating to the latest version of fpse, i saw that there was a workaround implemented so the mali400 chipset could benifit from the us...

Go to advanced search

cron